• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti EP Imst 2018.!
 
 

EP Imst 2018.!

Ekipa sa Tešijom!

Tešija & CRO team!


Hrvatska mlada reprezentacija je upravo završila turneju po Tirolu di je odradila kratke pripreme plus nastup na Evropskom juniorskom prvenstvu u disciplinama lead i speed.

Naši mladi penjači su odradili solidne nastupe pa je tako Vana Piccini, ćer o Marula, uvatila 36. misto u leadu i 23. misto u speedu - kategorija youth A, Lucija Brkić (youth B) je stisla 30. misto u leadu i 31. misto u speedu, a naš jedini muški predstavnik Filip Kurtović (youth B) je peška 58. misto u leadu i 18. misto u speedu.

Moramo istaknuti Laru Kmoch koja je ostvarila naše jedino polufinale i to u disciplini lead di je nakon kvalifikacija držala odlično 6. misto. Na kraju 22. misto lead i 34. misto speed u kategoriji youth B.  

Mogu li naši bolje od ovog - naravno da mogu i oće jer Trumba je u stožer reprezentacije ubacija momka zlatnih ruku Nikolu Tešiju. Marulov as slovi za veliku legendu iako živi u izolaciju jutarnje smjene PCa, a virujemo da jedan istinski težak ka šta je on može samo donit dobroga našoj izabranoj vrsti! Ajmo naši!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07