• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Kosa u Neveri!
 
 

Kosa u Neveri!

Kosa & Sergej

Ponovo uspon na Gredi!?



Igor Kosić - za prijatelje Kosa, nekidan započinje sezonu na Gredi u najboljem mogućem stilu - bilježi uspon u klasiku Nevera. Radi se o liniji koja usprkos kratkoći ima dušu pa se svi ljubitelji Grede slažu da je obavezno triba imat na svom ticklistu.

Ipak svaki smjer na Gredi ima svoju pikanteriju, pa tako i ovaj, dapače ovaj ih ima nekoliko. Poznato je da postoje neslaganja oko ocjena smjera, a svojevremeno je čak bila i dilema di stavit sidrište. Što se sidrišta tiče Toni Zlodre Zloki ga je klepnia na spit dalje nego je danas ali je nakon par godina ipak spušteno na travajčinu 2 metra niže da bar moš ukopčat kako Bog zapovida. Što se ocjene tiče početni 7b+ zadnjih godina sve veći broj ljudi vuče na 7b što podržava i redakcija na čelu sa Did Marulom osim naravno u pogledu niže populacije (najčešće žena) koje kod prvog spita moraju izvest pravi detalja da dobave ono šta Jere Cokarić & prijatelji četkaju sa poda.

Igor Kosić Kosa - podržava 7b u slučaju Nevere jer viruje da je golden standard jedini pravi put, te se trudi u tom duhu odgajati svog potencijalog asa, malog Sergeja Kosića. Svaka čast Kosa, pravi si otac!
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990