• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Uskršnja Pakla!
 
 

Uskršnja Pakla!

"Spavaš li mirno Kuku Anića?" - poručile su naveze iz Debelog Kuka...

...

Može li bolje?




Prekrasni uskršnji vikend u Paklenici! Vrime za poželit, na meniju višedužinci, u stini Babići, Vrdoljaci, Kragići, Božići, Pehari, Cokarići...

Micika se potrudila napisat par riči iz prve ruke - bravo diko!

"Da.
Ko ne voli državne praznike u opciji produženog vikenda? Tako smo odlučno i samouvjereno na uskršnji ponediljak, nakon druženja s familjama, odlučili udrit detoks olitiga skidanje kila.
6h ujutro, 6 penjača, parking Lovrinac, nigdi žive duše…
Krenili bez ikakvih zaboravljanja penja, kaciga, užeta; došli u Dinka prije sunca (ha!), marenda-kafa i zaputili se ka ulazu u park. Već po sredini zaseoka Marasovići moga se vidit kanjon u punom izdanju 50 nijansi sive jer nešto je bilo mokro, a nešto suho. Al uglavnom je sve bilo mokro jer je priko noći još padala kiša, reče nam Dinko. Došli na parking i odlučili šta se penje i krenili. Ja i Dara pričekali s Pehijen i Jeron još malo da dođe to sunce na stijenu Debelog kuka.
Kragić i Iva Božić krenili u Kapetan Pelinkovac 6c, Anića kuk, zapadna stijena.
Ja i Dara penjali Senza pieta', 6b+ .Prvi cug je odma sve reka iako je bia predivan i puno mokar u ključnom detalju. Pezzolato je vjerojatno zaboravia zabušit još 1 spit na izlazu iz detalja, al kralju, ne bojimo se mi razmaka! Inače, penjanje ovog smjera bilo je nadasve zanimljivo skupa s prečnicom : )
Pehar i Jere po preporuci ušli u Johnnya, mokrosuhi 7a kojeg su obojica slobodno prošli. Čestitke ekipa! Kažu: lipe kretnje, tvrda prevjesna ploča s pogledom na Anića kuk.
Da bi to sve bilo još luđe čuli smo da je Iva skakala neke dinamike u Kapetan Pelinkovac. Prava je, nema šta!

Nakon šta smo završili s usponima, popila se piva u Klancima ispod Nosoroga, pričali se dojmovi i kad smo dovoljno ogladnili zaputili se put Dinka. Naš legendarni Bavarac se zaputia iz Zg-a sa 220km/h samo da stigne na toplu večeru. Pitate se šta je sad ovo? Da, Adagio nas je počastia svojon prisutnošću na povratku iz metropole.

Punog trbuha, umorni od predivnog penjačkog dana, uskačemo u kombi i via Spalato. Naravno da smo ja i Pehar spavali, al kad se mladi gospodin odmoria i naspava, nitko drugi nije moga oči sklopit. Fala ti prijatelju, da nije bilo tebe,ne bi se probudila u Dugopolju…nego u Splitu.

PS. Bilo je i nevjerojatnih letova, ali to sad nije niti bitno. Zašto? Ma glavno da se penje jer penjanje je srića i zadovoljstvo!



>>> "Proljeće je, a u meni nemir!"
A šta tek reć za ovu navezu? Legends only!

...


Josipe, ne brini - Dara je letia, ona nije!

...


Jere Cokarić, čovik koji je ponovia i spustia Kuku Muku feat. Marko Pehar, šampion ŽBLa i istinska veličina ST scene - kakva naveza!

...


Luka Runjić Adađo usprkos tvrdim pripremama za finale STBLa nije moga odolit baren naletit do Dinka!

...





 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990