• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Ligaška kronika!
 
 

Ligaška kronika!

Marulova karizmatična dama je trenutno na trećem mistu kod asica!

Minjaaaa

STBL za prste polizat!


Sljedeće subote 17.03. na rasporedu je 4. kolo STBL-a!  Sa posebnim zadovoljstvom iščekujemo poslastice mladog postavljačkog tima u sastavu Perija Validžić – Dara Vrdoljak – Boris Rožić, naravno bez obzira šta oni smisle, da bi detalj uša u fond od 30 odabranih zeleno svitlo mora dat jedna i jedina, Petra O´Perije Radečić!

I dok vani cipa red sunca, red kiše, a vi taktizirate ne bi li subotu dočekali u top formi ili barem pogodili odjevnu kombinaciju koja će ekipu pobacat na kolina (a to se cijeni više nego forma)– Did, ka pravi športaš sa zanimanjem prati ukupni poredak koji je više nego zanimljiv. Evo kratkog pregleda vodećih pozicija...

Kod Asica, Vana Piccini pokušava obraniti naslov ukupne pobjednice ali zna se da je obrana uvik teža od osvajanja. Da je tome tako svjedoči i nezgodna ozljeda tetive zbog koje nije nastupila na trećem kolu, te još nezgodnija Barbara Gilić koja vridno sakuplja bodove, a na prvom kolu je i slavila. Did svjedoči da Bapsi penje nikad manje ali u visokoj formi i bit će prava poslastica odgledat okršaj ovih dviju dama na blažujkama PCa u sljedeća dva kola.

Kod Aseva, Nikola Kramarić predvodi poredak ali gradom se nekidan brzinom svjetlosti proširila vijest da je maci ozljedia skočni zglob u za sada nerazjašnjenim okolnostima tijekom karaoki u Lapisa! Zgodni duet Trumbić – Kivela, koji su trenutno u bodovnom deficitu zbog propuštanja jednog kola, će sigurno znati iskoristiti eventualni nedolazak Niksija u subotu i udrit maksimalnu neizvjesnost uoči finala u travnju. Dodajmo li tome impresivne performanse iz prvog tj. trećeg kola kada su i Trumba i Kivela osvajali zlata sa po 30 komada ne bi se čudili da se značajno podignu vrijednost i čak i Didovog pulsa u mirovanju.

U rekreaciji kod dama u vodstvu je ćer o Marula Katarina Radica ali morat će ubacit u višu brzinu želi li ostat na toj poziciji. Naime, izuzmemo li jedno kolo jasno je da su Maja Skočić iz Balansa i Daria Bilić iz Marula na odličnom putu da zagospodare ovom kategorijom – dakle i ovdje je sve otvoreno.

In the meanwhile u muškoj rekreaciji -  iako naš Ivan Grmoja vodi u poretku, a Luka Barković je treći, puno govori činjenica da je Franko Bilić (trenutno drugi) pobjedia u oba kola na kojima se pojavia. Da li ekipa ipak čuva spremnog asa u rukavu kojim bi mogli primiriti snažnog šibenskog zmaja u posljednja dva kola, doznat ćemo vrlo skoro!

Dakle, ka šta vidite, STBL 2017./18. je prava poslastica, pa neka se guštanje nastavi!!!

 

>>> Potpuni rezultati u excelu – bacite oko.

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990