• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Svi u Mostar!
 
 

Svi u Mostar!

...

Boris Trajkovski zove!


"Maci, di si 03.03.?"
"Stari, u Mostaru, di ću bit?">>> Prema neslužbenim informacijama sprema se teški desant na Mostar početkom ožujka. Zainteresiranost su potvrdili iz svih Marulovih sekcija, skupina i frakcija uključujući Vitezove, Trumbadure i Šurikene - prinosimo u cijelosti obavijest naših prijatelja iz Mostara:


Petu godinu za redom Alpinističko-sportsko penjački klub „Neretva“  u saradnji sa Makedonskom sportsko-penjačkom federacijom uz potporu  Sporstkog saveza Grada Mostara  organizuju Boulder maraton “BORIS TRAJKOVSKI 2017” koje će se odrzati u subotu 03.03.2018 u 14:00h u Mostaru.
Cilj organizacije ovog takmičenja je uspostaviti saradnju između klubova u regionu. Povod ovog takmičenja je obilježavanje dvanaest godina od avionske nesreće koja se desila u okolici Mostara te tragične pogibije tadašnjeg predsjednika Makedonije Borisa Trajkovskog. Svi takmičari koji dolaze iz daleka imaju osigurano spavanje u prostorija kluba i parking za auto. Nakon takmičenja organizator priprema  party za sve učesnike. Takmičenje se odrzava u boulder sali Alpinističko-sportsko penjačkom klubu „Neretva“ koji se nalazi u krugu Univerziteta „Džemal Bijedić. Prijave i informacije na mail kluba Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07