• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Samo ST, samo BL!
 
 

Samo ST, samo BL!

Asice

Kolo za gušt!



Prekrasno je startala nova sezona STBLa u svakom pogledu!

Sa točno 100 prijavljanih natjecatelja, kolo je bilo daleko od intimnog ali novi sistem penjanja u grupama je iša nevjerovatno glatko i prema izvorima bliskim redakciji, većini se svidia i dali su mu palac gori. Osim toga, simpatije su pobrali, postavljači Tonči Perija Mlađi Validžić & Frane Čulić koji su ponudli vrlo penjivi level detalja, a raspoloženi puk se pobrinua za zanimljive rezultate prvog kola.

U kategoriji ASEVA ... pobjedu je odnila stara dobra Barbara Gilić sa jednim topom isprid popularne Vane Piccini (21 top). Minja Čulić je bila treća, a koliko je morala zažilit za odnit doma broncu, najbolje govori podatak da je osvojila težačko srce u svojoj  kategoriji sa 2.16 pokušaja za svaki od 18 topova koje je skupila.
U muškim Asevima Luka Trumbić bilježi kolo iz snova. Ne samo da je pobjedia, nego je jedini popea sve bouldere i pri tome ginia više od svih tj. osvojia težačko srce - 2.13 pokušaja po topu. Drugo misto je sa 29 topova zauzea Jerko Šuriken Cvitanić, a treće aktualni šampion lige Nikola Niksi Kramarić (28 topova) za kojeg kruže glasine da je mislima već na dalekom Thailandu.

U paklenoj konkurenciji REKREACIJE ... Dora Lukenda (Lugarnica, 13T) odnosi pobjedu kod cura, a Marulova Iva Ujević (12T) je druga isprid Marije Rajević (11T) iz Mosora. U muškoj konkurenciji teška borba za medalje, pa su tako sva tri na postolju imala po 19 topova - najbolji je bia Franko Bilić (Teton) sa samo pokušajem manje od Gašpara Lemića (Paklenica), te 10-ak pokušaja lošijeg Luke Barkovića (Marulianus).
Težačka srca rekreacije su Lara Čagalj (2.67pok/T) i Josip Miočić (2.0 pok/T) - rispekt!

U trenucima dok ovo čitate u redakciji bilježimo neuobičajeno miran ponediljak. Nakon druge kave idemo u provjeru ukupnih rezutata, te skoru objavu na ovom istom mistu. Vama predlažemo dan ispunjen aerobnom aktivnošću i lagano planiranje treninga i forme za drugo kolo koje je na rasporedu sredinom siječnja. Did kaže da će se na tom kolu oma sinjat koliko je ko izija za blagdane tako da pamet u glavu!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990