• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti U jeku STBLacije!
 
 

U jeku STBLacije!

Leon de la Jeletić

Did kontra žuganja...


Vakula nije ima izbora! Priklonia se splitskom điru plastičarenja i prizva kišu narednih dana kako bi dvoranska idil bila još bolja i nikome ne bi palo čak i na pamet ić penjat vanka.

 

Dok splitski puk danas popodne blaguje u Lapisa, svit se priprema za prvi MoonBoard Masters, a PC vrši zadnje pripreme za početak STBLa, Did Marul nudi par važnih obavjesti o sistemu grupa koje ćemo testirati ove subote:

 

Dide objasni mi sistem grupa na ligi? Maci, na prijavama oma dilimo tj. sastavljamo dvi grupe penjača (spol i kategorije su nebitne). Kad liga starta grupe penju naizmjenično, jedna penje, druga odmara i to 4x po 20min., a sve prema uputama sa razglasa.

Zašto podjela penjača na ligi u dvi grupe dobri moj Dide? Zato što su gužve zadnjih par kola lige postale prevelike, dobri moj asu.

Šta dobijamo podjelom u grupe? Vi dobijate 4 intervala penjanja u duplo manjoj gužvi do sada. Mi dobijamo duplo manji stres za naše strunjače koje su jedva priživile boulderaški stampedo prošle sezone, a svi skupa, veću sigurnost penjača u dvorani koji su do sada često padali u ljude.

Marule ko je izmislia podjelu u grupe i je li to funkcionira igdi? Zmaju, izmislili su je ljudi sa one strane Sv.Roka i kod njih dosta dobro funkcionira.

Misliš li da će nešto tako sofisticirano funkcionirat kod nas? Čovik moj, u našem gradu koji teško prihvaća nove tehnologije i ne trpi pravila, limite i uvjete već i sama najava grupa je izazvala lavinu općeg žuganja al amo provat pa vidit.

Ima li Dide šanse da i ne provamo? Ima ako nam se dogodi intimno kolo ispod 70 ljudi!

Fala Dide! ...

...

I važna obavijest za kraj ali ne manje bitna:

S  obzirom da mrak pada rano, zovu kišu, a i neki bi se tili sredit za MBT (Mosorov Božićni Tulum) – odlučili smo pomaknit ligu uru ranije u termin čajanke – dakle, vidimo se u 17h!







 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990