• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Speed update!
 
 

Speed update!

PC Marulianus - "sedma kocka" - lead + speed borilište!

PH borilište

PH 2017. info...



Did Marul šalje važnu obavijest na adrese svih klubova i odsjeka:






Kao organizatori ovogodišnjeg PH u disciplinama speed & lead dužni smo obavijest svim ekipama koje planiramo ugostiti, a konkretno se tiču speed discipline.

S obzirom da naša dvorana posjeduje službenu 10metarsku IFSC stazu, jedinu takvu u državi, SPK Marulianus je izašao pred komisiju sa prijedlogom da se ista što više iskoristi tj. da se osim za seniorski speed po prvi put koristi i za nadmetanje mlađih uzrasnih kategorija. Naime, naša mlada reprezentacija (stariji kadeti, juniori i stariji juniori) upravo na ovakvim stazama nastupa na međunarodnim natjecanima, a identične staze su sve češće i u kadetskim kategorijama inozemnih natjecanja otvorenog tipa.

Prema našem prijedlogu, na ovogodišnjem brzinskom prvenstvu, kadeti i sve starije kategorije (uključujući seniore) bi trebale penjati na službenoj IFSC stazi dok bi oni mlađi od kadeta imali poseban, nešto lakši smjer u stilu onih koji su se do sada koristili na prvenstvima.

Iako nam aktualni natjecateljski pravilnik za organizaciju prvenstva ne brani da IFSC stazu uključimo u natjecanje mlađih kategorija, SPK Marulianus je prije dva tjedna zamolio Komisiju za sportsko penjanje HPS-a za službeno odobrenje ali i da pošalje obavijest na adrese svih klubova kako bi natjecateljske ekipe bile obavještene o načinu na koji će se ovogodišnji PH u brzinskom penjanju održati.

Upravo zbog ovoga nas je nemalo iznenadilo nekoliko poziva u zadnjih dan-dva, a u kojima ljudi od nas traže dodatne informacije upravo za speed disciplinu. Prema njima bi se dalo zaključiti da je obavijest odaslana putem Komisije očito negdi zapela i pitanje je koliko su klubovi/odsjeci uopće obavješteni o svemu skupa. Zbog toga smo danas ponovo zamolili Komisiju da provjeri do koliko je klubova obavijest stigla, a odlučili smo je objaviti i ovim putem.

U nadi da ćemo se u što većem broju okupiti u Splitu i da će ovogodišnji PH biti što kvalitetniji, pozdrav iz organizacijskog stožera!

 

SPK Marulianus

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990