• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Swiss send train!
 
 

Swiss send train!

Dalmatinsko blagovanje usrid Alpi!

The Team

Niksi & prijatelji za pamćenje!



Dalmatinski težaci nastavljaju sa izgledanjem i dominacijom!







Vrhunske vijesti nam stižu iz Švicarske odakle se vratila ekipa u sastavu Nikola Kramarić, Darla Civitico, Vedran Pehnec i Ivan Kuvačić! Podržani vrhunskim uvjetima, neupitnom motivacijom i susretom za prevelikim Jimmy Webbom, četvorka je uletila u nezaustavljivi sending train mode o kojem će se još dugo pripovjedati!


Nikola Helium Kramarić, za prijatelje Niksi, u Magic Woodu prolazi svoj prvi 8A+ - superklasik Jack´s broken heart, a potom u Crescianu riješava Kirka Windsteina (8A+)! Da stvar bude još pikantnija počastia se Teamworkom (8A) u Chironicu, a šta se sedmica tiče, upitajmo sami sebe, ima li ih smisla spominjati?

U međuvremenu Niksijeva dica, svo troje u prvom susretu sa švicarskim gneissom, također penju svoje najteže bouldere do sada. Darla se ita do solidnih 7A, Moco penje apsolutni the must Dr.Med Dent (7B+) u Chironicu, a Pehnec ulazi u 7C klub usponima u The Giftu (M.W) i Viturvian Man originalu (Chironico).

U trenucima dok oduševljeno čitate ove retke, dodatno će vas razgalit informacija koju nam je dao Niksi osobno – u pripremi je video materijal cile turneje!



Redakcija šalje iskrene čestitke i skida kapu na usponima! Nakon podizanja levela u Trogiru na konop, Niksi je u istoj sezoni podiga i osobni level u boulderingu. Neki će reć sezona karijere ali ne i Did Marul koji tvrdi da mladić sa Visoke tek hvata zalet za sezone koje dolaze!

N(iksi) muerte!!!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990