Odpenji: Marulianus Zanimljivosti Reportaže Mostar calling!
 
 

Mostar calling!

Pehi, Rico...i Micika u detalju!

Trio na okupu...

Micika & prijatelji!


Donosimo report sa ovogodišnjeg boulder natjecanja u Mostaru - Memorijal Borisa Trajkovskog, kojeg redovito pohode splitski asevi, među njima i birana Marulova imena kao što su - Josip Vukušić Rico, Marko Pehar Pehi, Nikola Kramarić Niksi ali i Marijana Babić Micika, ovogodišnja slavodobitnica u ženskoj konkurenciji! 






Mostar Calling
(by Marijana Babić Micika)

Krenusmo tako ja, Rico i Pehar iz kišnog Splita grada u kišni Mostar grad. Uz malo kruženja, poziva hodže na molitvu iz obližnjih minareta  i beskonačnih prometnih prekršaja nađemo dvoranu u jednom od hangara kampusa. Uđemo i smiješak neprimjetno obuzme naša lica. Ostavljamo stvari. Ja u šali pitan oće li se vrata zatvorit kad se krene penjat jer je onako..ladno?, a naš dragi Vedran kaže: ˝Pih, Dalmatinka! Nije navikla!˝  (falati haha)

Krenemo se  zagrijavat, dvorana se popunjava i kroz priču, zezanciju i proučavanje smjerova dođe 14h, blažena vrata se zatvore, puls se lagano ubrza i kreće penjanje.

Smjerovi su bili vrhunski i težinski savršeno pogođeni. Bilo je po 5 smjerova u 4 težine, bez križanja i međusobnih smetanja. Od tih 20 smjerova svi su bili sit-start a barem 15 ih je bilo sa čokiranjen pete da bi se uopće došlo do topa. Bilo je svega: volumena, statike, namištanja, slopera, rastezanja prepona, čokiranja, dinamike, stiskanja guza i trbušnih, stropa, guzlanja uz ploču a to sve je bilo popraćeno deranjen, navijanjen, psovkama, živciranjen, improviziranjen i neizostavnim besama kako i priliči jednom natjecanjuJ

Penjalo se 3h i komentari su bili: ˝Pffff, imamo 3 ure! Ludilo! Bit će nam i previše!˝
Moš mislit! Stari moj, stiskalo se i navijalo do zadnje sekunde! Ma vrhunska atmosfera je bila od početka do kraja uz ludilo muziku, moran primijetit. U dvorani smo srili i našega Niksija, Darlu, Trogu i još neke penjače kojima nažalost neznan ime al' znan da su iz CAF-a J  Bia je jedan crveni smjer u donjem kantunu koji je muški dio populacije izluđiva. U oblaku magnezija sve je vrvilo od pokušaja. Ali ni to nije bia problem našem trojcu koji su ga i riješili: Rico-Pehi-Niksi. Bravo! Bilo je lipo gledat kako se crvenite i skačete i ispadate i skačete i ispadate… :D

Onda je slijedilo zbrajanje, red proglašenja, red pljeska, red proglašenja i red pljeska.

Naši dragi Mostarci su bili i više nego pravi pravcati domaćini. Zajedno s ekipom iz raznih dijelova BiH, smistili su nas u srce grada uz lipu zelenu Neretvu u prostorije kluba, omogućili nam parking i spužve za spavanje, bilo je pive, vina, rakije. Svako toliko se vrtilo pitanje jeli sve OK, triba li vam išta? Ma zakon ste!!

Bez slomljenih ruku i nogu prilikom prilaženja kišnog  starog mosta i starog centra prethodne večeri, budimo se ujutro, završni đir po gradu uz kafu i ćevape sa domaćin kajmakon i uz upute lokalaca idemo u Blagaj na mini izlet bez penjanja ipak.

Na izmaku dana, mirni, zadovoljni i umorni vraćamo se doma uz obećanje domaćinima da ćemo se opet vidit!

Fala Vedranu i ekipici koja nas je tako lipo primila i ugostila! Svaka čast! Bilo nan je lipo i vidimo se jopet : )


Seniori:

1.Samir Repeša
2.Toni Kuntić Miličević
3.Nikola Kramarić

Seniorke:
1.Marijana Babić
2.Aida Čatić
3.Martina Martić


>>> Foto:

Akcija


Uvik atraktivan!

Rico


Uskladila je boju odjeće sa bojom hvatišta!

Marijana


Šta tek reć za Pehara Pehija Marka?!

Pehi


Micika se ne šali!

...


Jedna rič: IZGLEDANJE!

...


Morfo?


...


Got back? :-)


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990