• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Trogir gori!
 
 

Trogir gori!

Na rubu pameti

Stana

Stana i prijatelji!Preludo je u Trogiru zadnjih dana di teške borbe vode Luka Kivela i njegovi vitezovi. Asevi su na jagodicama uzgojili legendarnu trogirsku kožu, podlaktice su natankali izdržljivošću, a glavu navikli na penjanje po žegi kakvu samo još Marjan može pružit! 

Prvo ime vikenda je definitivno samozatajni Ivan Mario Staničić, za prijatelje Stana, koji danas prolazi svoj prvi 7c, megaklasik i liniju kakva se rijetko nalazi - Na rubu pameti! Asu iskrene čestitke na prolasku, a još više na teškoj borbi koju si vodia zadnjih tjedana. Zapostavia si sve ostalo u životu ali isplatilo se!
Još jedan mladić pun potencijala, Nikola Maretić, će današnji dan pamtiti po svom prvom 7a+-u, intenzivnom klasiku Vekija Puljiza, Sila x krak! Bravo Nikola, rispekt u ime redakcije!
Nije mirovao ni popularni Luka Kivela koji je nekidan popea Konfuziju (7c), a danas Berekina (7c) što je ujedno i dugo očekivano prvo ponavljanje linije! Zanimljivo je da Kivi predlaže dizanje ocjene na c+, a Did Marul mu poručuje - kapa doli mladiću!Naravno, kakav bi ovo bia izvještaj bez doze inoxa? 
Nekidan se na trogirskoj fronti pojavia neumorni Ivica Beović, koji je kresnia dvi nove linije desno od Sile x krak. Prvi desno je Zapadna obala (6c), a drugi desno Žnjan (7a). Ivica se kune da su smjerovi puno bolji nego što njihova imena sugeriraju! Bravo Ivo, ljudino!

Za kraj možemo samo poželiti, neka nam potraje ova hladna i tmurna dalmatinska zima!
Izgledanje u Sili!

MaretićPoželimo Marinu Radmiloviću prolazak Sile ali po mogućnosti da više ne priskače ionako malo ukapčanja u smjeru...

Marine izdrži!


Komentari  

 
0 #1 Radmilovic 2017-02-21 20:17
A muerte
Citat
 
 
0 #2 Maja 2017-03-12 10:40
žnjan pouver forever!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Vaš omiljeni brend hvatišta je:

Morpho - 26.7%
Lapis - 20%
Samsara - 20%
360 - 13.3%
X Cult - 0%
Fathold - 6.7%
Cheeta - 6.7%
meki drugi - 6.7%

Ukupno glasova: 15
Glasanje za ovu anketu je završilo 23.11.2017 - 17:07