• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Prvi 9a - 2.pokušaj!
 
 

Prvi 9a - 2.pokušaj!

Foto:Andrea Padovan

Kraljino!!!

Prigodna rič + video uspona!


Adam Ondra se jučer vratia u voljenu Hrvatsku. Po laganicama u Rovinju su ga mama i tata vodili dok je bia skroz mali, a kad je izrasta veći u Paklenici je popea svoj prvi 8a - Funky shit (iako mu je val golden standarda posli srušia ocjenu :-).

Ovog puta momčina se uputila u slavni Knezgrad impozantne Medveje di je u jedno popodne popea (upozoravamo srčane bolesnike da je nastavak teksta šokantan): na pogled Outdoorfingerspel (8c) i The Core(8c+), a onda u tri pokušaja i Vilu Oraj do vrha koju je ocijenia sa 9a! 
Dok se stari asevi pitaju di ovakav level vodi, je li ovo uopće zdravo i ima li smisla - Marulova redakcija čestita nezaustavljivom Čehu, te ga poziva na Markezinu Gredu ako ovo slučajno čita! Nakon šta je prvi hrvatski 9a - The Core ipak spušten, ovo je drugi pokušaj predlaganja prve hrvatske 9-tke!


>>> Obavezno uvatite 6 minuta slobodnog vrimena za pogledat video uspona kojeg su sastavili naši prijatelji težaci iz Rijeke - nakon sve lošijih i dosadnijih videa kojima iz godine u godinu svjedočmo napokon se ukazalo svijetlo na kraju tunela - bravo ekipa! 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990