• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti FFCAM na Gredi!
 
 

FFCAM na Gredi!

Mladi Titouan i stara Majka!

Geronimo Extension

Equipe Excellence!



Jučer na Markezinoj Gredi nezaboravan ponediljak! Imali smo čast ugostit francuski FFCAM team tj. njihovu vojnu penjačku reprezentaciju koja je na proputovanju kroz Dalmaciju i nakon Paklenice je napokon stigla i u naše krajeve!

Aseve poznate i pod nazivom Equipe Excellence su na Gredi dočekali vrlo solidni uvjeti, a u ime domaćina, za dobrodošlicu i par uvodnih riječi o specifičnostima Majke je bia zadužen proslavljeni Boris Big Boy Zokić. Ekipa se nakon toga razasula po centralnom sektoru Grede di su na meniju bili probrani klasici.

Preveliki asevi Francois Lombard i Olivier Fourbet su u par pokušaja stisli Skyhook (7c). Nakon toga, dvojac se pribacia na Markezinovod (7c+) di usprkos golemom iskustvu nisu uspili skužit betu za donji detalj, a i Boći se nije moga sitit kako ide! Sličnih problema je imala i mlada Charlotte Durif koja je hrabro uletila u Priču za laku noć (8b), jednu od najzahtjevnijih linija na Gredi. Mladi Titouan Dechamboux i njegov trener Didier Angonin su napadali Geronimo Extension (8a). Didier je na kraju dana sa čeonom i u velikom stilu proša donju dužinu ali je zapea u vršnom detalju, nadaleko poznatom po svojoj nezgodnosti!

Ekipa nije krila oduševljenje ponudom zahtjevnih smjerova na Gredi , te su priznali da Boćijeva uvodna rič o specifičnostima ovog dalmatinskog bisera stvarno drži vodu. Dodali smo da je zato i zovemo Majka - "Jer nas uvik nešto novo nauči!"

...

Team Excellence je sutra ili ponovo na Gredi ili u Omišu. Nakon toga, sigurno je, prilaze dva dana na Hvar, a onda priko Sućurja napadaju big wall u Drašnicama! Ekipa sritno i na vezi smo!


>>>...
Da nan je ko reka da ćemo gledat pobjednika Svjetskog kupa 1994. - Francois Lombarda i od prošle godine najstarijeg Francuza sa 9a usponom Olivier Fourbeta - uživo u Sky-u, okarakterizirali bi to kao provokaciju!Inače, oba asa imaju po 40 i kusur godina i drže se odlično! Pozdrav francuskom Pokretu Otpora od splitske podržnice!

2 Asa

Durif je najzvučnije žensko ime koje je do sada kročilo na Gredu. Bivša prvakinja Evrope i višestruka osvajačica Svjetskih kupova u stini ima popet 9a na red point, 8c na on sight i još puno toga. 8a.nu voli reć da je najbolja ženska penjačica na pogled svih vemena ali priznala je da na Gredi nije lako sajtat!

Charlotte & Priča


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990