• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Boulder liga ST boulder liga 2015 ST boulder liga !!!
 
 

ST boulder liga !!!

Tomo,Matija & prijatelji sa guštom promatraju Marulov stroj - Šimu Malenicu prvi završetku jednog od najzanimljivijih bouldera 1. kola ST boulder lige!

...

Preko 70 penjača na 1. kolu!!!


Tiha je danas nedilja u gradu pod Marjanom. Nije ni čudo. Nakon jučerašnje boulder euforije, danas je dan za totalnu relaksaciju. Privilegirani su oni koji su se jutros probudili u jednom komadu i bez ozljeda...jer subota je bila jedna od onih dana kad se penjalo ka da je zadnji put!



Oduševljeni smo prvim kolom ST boulder lige! Sa čak 71 natjecateljem (17 žena i 54 muškarca) debelo su premašena sva naša očekivanja. Sada i službeno možemo reći - ŽBL je, pod novim imenom, uskrsnia iz mrtvih i posjećeniji je nego ikad!

Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali i virujemo da su se svi dobro zabavili i napenjali jer to je i smisao ove lige. Prema odazivu i žaru kojim se jučer penjalo, očito je da je nešto ovog tipa definitivno nedostajalo splitskim penjačima.

Zahvaljujemo se na poseban način i našim mladim asevima Mariju, Roži i Frani koji su na impresivan način odradili postavljanje smjerova i organizaciju prvog kola. Čak je i Did Marul dvojia imaju li dovoljno iskustva za nešto takvo. I dobro je Did sumnja, istina je da iskustva nemaju ali talenta imaju itekako - bilo je jučer svih stilova, od atletike, dinamike do čistokrvnog old schoola, a sve u širokoj lepezi težine prilagođenoj svačijem levelu. Bravo momci!

U kategoriji rekreativaca kod cura je najbolja bila gošća iz Slovenije - Roberta Paljar (Urban Roof) koja je sa 15 topova pristigla mosoraški duo Ivnu Jurić (14topova) i Teu Čalagović (13 topova).
U muškom rekreativnom poretku slavia je sa 21. ispenjanim boulderom Matija Baotić (Pulfer), a srebro i broncu su osvojili mladi Marulovi boulderaši koji zadnjih mjeseci napreduju munjevitom brzinom - Leon Jeletić (18 topova) i Grgur Stegić (sa 16 topova).

U prestižnoj kategoriji Aseva - kod dama, pravi razmjeri boulder drame su došli do pravog izražaja! Na postolju - pobjeda je pripala Marulovoj legendi Sandri Lisici isprid Marulove mlade nade Vane Piccini. Obe su imale po 16 topova, a pokušaji su presudili - preludo! Perjanica Mosora - Gorana Škare je uzela broncu sa jednim boulderom manje. Međutim, naknadnim uvidom u papirologiju utvrđeno je da su Gogi zbrojena 2 topa manje jer ih je zbog prevelikog umora upisivala na svakojake načine. Zlato je naknadno otišlo u njene ruke, a Marulov duo je iša šoto za jedno misto.
Kod muškaraca - lebdeći Nikola Kramarić je bia daleko najbolji sa ispenjanih svih 30 bouldera (!!!), drugoplasirani Ivan Lisica (23 topa/27pokušaja) je zaljučia da Niksi nije normalan, a sa tim se složia i trećeplasirani Salih Mulaosmanović (23topa/43 pokušaja).


Još jednom hvala svima koji su se odazvali vidimo se na drugom kolu 07.02.!!!


>>> Uskoro foto galerija Luke Kivele Kivija i potpuni rezultati...




Komentari  

 
+3 #1 goge 2015-01-18 21:04
mali ispravak , imala sam 17 topova , od toga 15 popetih na flesh i 2 iz X pokušaja ( prestala brojit nakon petog - satrala me dinamika ) :lol: :) ...detalji su mi bili super jedva čekam drugo kolo :)
Citat
 
 
+1 #2 Frane Čulić 2015-01-18 22:26
goge skužaj, ja san ti zbraja topove
vidija san ta 2 X-a i nisan ih zbrojia ka topove jer nisan zna šta znače, pa sna ti samo te fleševe zbrojia
Citat
 
 
+5 #3 Did Marul 2015-01-18 23:15
Ne bojte se ljudi u mene je originalni papir! Goge isprika ali stvarno ovo ispunjavanje ne bi Gospa skužila, podržajem Franu jer je i meni ispalo 15 komada nakon čak 2 zbrajanja ali sad kad je Goge objasnila x onda ispada 17.... a ludila! :lol:
Citat
 
 
+2 #4 huuhuh 2015-01-18 23:24
Ispravak rezultata slijedi, naravno...
Citat
 
 
+5 #5 goge 2015-01-19 21:05
predlažem da sve ostane kako je , ispričavam se zbog svog nonšalantnog ispunjavanja papirića ..žao mi je ako sam uzrokovala kome neugodnosti .. :oops: :sad:
Citat
 
 
+2 #6 redakcija 2015-01-20 00:07
Penjanje je sreća!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990