• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Borna kao Dima!
 
 

Borna kao Dima!

...

:-)

Reprezentativne pikanterije...









 

Mladom hrvatskom reprezentativcu Borni Čujiću je preksinoć na Muenchenskom aerodromu onemogućen ukrcaj na let za Svjetsko juniorsko prvenstvo u Novoj Kaledoniji jer nije imao vizu za Australiju!

 

Iz izvora bliskih redakciji doznajemo da je u Sydneyu Borna trebao provesti par sati u tranzitu između letova, za što je također potrebna viza ali nitko iz zrakoplovne kompanije koja je prodala kartu to nije spomenuo, iako su po pravilnicima dužni upoznati putnika sa svim informacijama toga tipa.

 

Tako je na nesvakidašnji način završila epizoda Kaledonija 2014. koja već dobrih godinu dana zadaje glavobolju vodstvu naše reprezentacije. Prvo je odluka IFSC-a da organizira svjetsko nedaleko Uskršnjeg Otoka, di vjerovatno nijedan Hrvat nije još nogom kročia, izazvala veliko nezadovoljstvo među voditeljima većine nacionalnih penjačkih ekipa, onda je ta ista stina na kojoj se natjecanje održava izgorila u požaru prošle zime, onda su se svi nadali da će IFSC pribacit natjecanje na novu lokaciju ali nisu nego su organizatori izgradili novu, pa su teškom mukom sakupljene financije za barem jednu kartu našeg natjecatelja ali nismo imali novca za platit kartu treneru, pa su nas braća Slovenci spasili i ponudili da mali može ić sa njima i onda kad se napokon tribalo ukrcat i ubit oko u udobnom sidalu aviona, teta na šalteru je rekla – „Nemere!“.

 

Tako je Borna Čujić kao Dima Sharaftudinov puno puta do sada, osta doma radi vize! Kaledoniju vidit neće ali svojom je pričom oduševia navijače u domovini!

 

 

Sa slovenskim asevima na polasku! Njima viza za Australiju ne triba pa su prošli dalje - ekipa sritno!

...

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990