• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Pula u velikom stilu!
 
 

Pula u velikom stilu!

Ekipa Marula snimljena prije natjecanja tijekom večere upitne nutritivne kvalitete. Nedostaju Niko, Vana, Čula i Kivi...

Marul Team

PH za pamćenje!


Svih nas veseli kvalitetno održano boulder Prvenstvo Hrvatske u Puli! Marulova ekipa je bila prilično uspješna, posebno u juniorskoj konkurenciji...


 

 

SUBOTA je bila rezervirana za mlađe dobne kategorije. Marulove snage su doma donili 2 naslova državnih prvaka u svojim kategorijama zahvaljujući Niki Rimcu (Ml.Kadeti) i Damjanu Škari (Kadeti) – bravo asevi redakcija vas veliča!

Trećeplasiani su bili Vana Piccini (Kadeti) i Martin Ivan Sučić (Kadeti), a ostatak naše ekipe je zauzeo sljedeća mista: Marin Guić 5. (Ml.Kadeti), Luka Vidović 9. (Ml.Kadeti), Mikula Bašić 5. (Kadeti)

 

NEDILJA je bila šlag na kraju odličnog vikenda. Naše uzdanice i prošlogodinji šampioni Luka Kivela i Barbara Gilić oboje završavaju na drugom mistu nakon žestoke i bespoštedne borbe na vrhunskim smjerovima maestra Gianfranca Dušića. Naslove su prepustili motiviranoj Ingi Patarčić, zagrebačkoj dami sa splitskom adresom, te mladom Borni Čujiću koji je, ka Ondra u Innsbrucku, uletia na natjecanje u jeku napornih lead priprema za nadolazeće Evropske smotre.

Naš Helium Kramarić je zauzea 4. misto, Frane Čulić (koji se pojavia niotkud) je bia 8.,a Duje Milić nažalost tek 11-ti..

 

Za kraj želimo čestitati organizatoru, postavljačima i svim natjecateljima koji su se okupili na vrhunskoj priredbi koja vraća nadu u domaću natjecateljsku scenu!

Također čestitamo i ZG sceni koja nam je, ukupno gledajući, kvalitetno očitala bukvicu. Marulove snage će učinit sve da vrate izgubljene boulder titule u klupsku vitrinu :-)  ...

 

Seniori TOP 3:
ONE - 01.Inga patarčić, 02.Barbara Gilić 03.Ćurković Lucija
ONI - 01.Borna Čujić, 02.Luka Kivela, 03.Krešo Morić




Vezani članci

Komentari  

 
+4 #1 Kivela 2014-05-21 15:16
bitno da je moric treci :)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990