• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti U nemilosti koktela!
 
 

U nemilosti koktela!

U rijetkim trenucima odmora...

The Matika`s

Matike došle i otišle...Nije se obitelj Matika zamarala vremenskom prognozom kada se prošlog vikenda zaputila put Dalmacije. Došli su hrabro ali Vakulin proljetni koktel nije to uzea ka olakotnu okolnost, dapače.

Prvi dan ujutro je još bilo nešto bure, a i naoblake, pa su se uputili na "sigurno" u Trogir. Naravno, čim su došli bura je stala, oblaci su se razišli, pa su Gogo, Ena i Malik jedino mogli leć ispod masline da ne izgore ka Daniel Woods u zadnjem Reel Rocku.

Drugi dan su krenuli u prostranstva Klobuka. Na pristupnom putu sunce ih je umelo, a kad su došli u hlad najlivijeg sektora počelo je puvat i bila je smrzotina. Gogo je namirisa dramu u zraku, pa je priskočia postupno zagrijavanje i uletia na brzaka u Jugoslaviju (7b+) on sight i izvea to uspješno i u velikom stilu. Lipo ga je iša i All along the watchtower (7c) ali ...(više u fotopriči). Malik se svo to vrime zabavlja za dječjim setom iz Mullera (lopatica, grablje, kantica) ali mu je onda naglo puka film, pa se moralo otić ranije da se ne zakotrlja niz nezgodne padine Klobuka.

Treći dan kad su se ujutro digli sve je izgledalo ka da su u Rejkjaviku - južina, vlagurina, kiša samo šta nije. Odlučili su se zato spakirat i čim prije zapalit doma, pa sutra nadoknadit izgubljeno u centrali Mišje. Otišli su tako i naravno čim su napustili rotor vrime se prolipšalo, južina je laškala i nije palo kapi kiše do kraja dana.

Redakcija šalje pozdrave obitelji Matika i neka ne zamire. Bogovi su tako tili!>>> All along... foto priča

On sight pokušaj je mirisa na prolazak...

...

...ali srića je Gogi okrenula leđa u detalju!

...

...kilometrima, nije dvojia, uletia je opet!

Okružen...

...ali je sljedeća dva pokušaja letia sa "staklenih" siga poviše detalja!

Let

Kakva penjača & kakva drama na Klobuku!

Ispod sidrišta


 

Komentari  

 
+1 #1 Betka Galičič 2014-04-27 17:23
V novem vodničku Borisa Čujića Croatia 2014 piše, da je plezanje v Klobuku med februarjem in avgustom zaradi varovanja ptic prepovedano. Zanima me, ali torej to drži ali ne ?

Hvala in lep pozdrav,
Betka
Citat
 
 
-1 #2 Redakcija 2014-04-28 11:40
Betka legendo, istina je! Nie se smilo ali želja je bila jača!
Nesmi nam se to opet dogodit!

Evo pojašnjenja vezano za zabranu: http://www.marulianus.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=2038&Itemid=114
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50