• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti PH isprika!
 
 

PH isprika!

Na stini ovakvih dimenzija, nažalost, ovakvi prizori su neminovni...

...

Prije reporta...






Prije nego objavimo naš uobičajeni report sa državnog prvenstva u leadu održanog ove subote na Visokoj, SPK Marulianus kao suorganizator natjecanja osjeća dužnost da uputi javnu ispriku zbog propusta u organizaciji koji su pratili natjecanje.

Kašnjenje sa satnicom i cijeli niz pratećih sitnica je na kraju rezultirao time da ovo natjecanje zaista nećemo pamtit sa zadovoljstvom kao većinu onih koje smo do sada organizirali. Red je priznat da je čak i legendarni PH iz 2011. nakon kojih se vukla trakavica "Nećeš razbojniče" izgledao kao Svjetski kup u odnosu na ovogodišnji PH.



Valja spomenuti da smo prihvatili organizaciju ovog natjecanja zajedno sa SPK CAF-om i PK Splitom isključivo iz razloga da se po prvi put u povijesti ne desi da ostanemo bez državnog prvenstva u leadu jer se na početku godine nitko nije javio za organizaciju istoga. Potrudili smo se koliko smo bili u stanju da postavljanje smjerova (naš dio posla) obavimo što je moguće bolje i PH se ipak održao ali definitivno ne onako kako bi željeli. Još kad se u seniorima pojave 3 cure i 4 muška, pitamo se, može li gore od ovoga?

Puni report uskoro...

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990