Odpenji: Marulianus Zanimljivosti Reportaže Kivela voli Prilep!
 
 

Kivela voli Prilep!

Magični Prilep...

...

Rodila se nova ljubav!









Marulov sin, član klana najjačih hrvatskih boulderaša, momaka iz Postinja - Luka Kivela Kivi, kaže da mu definitivno fali vokabulara za opisat prilepske dane i noći - boulder čaroliju kakva se rijetko di može doživit osim tamo!

Penjalo se danju i noću, najčešće bez kože, vozilo se u kamionu za drva, čistilo se novo, ponavljalo staro, ilo se i pilo. U dvi riči rečeno - Živija se život!

Aktualni državni prvak u boulderingu  je penja na visokom levelu, pa je u svoj ticklist upisa 3x 7B na fleš (sve redom klasici visoke kvalitete), tome je pridoda - Žoltu zmiju (7C), Gotham city (7C) i Predator (7C+), a za kraj je sve začinia prvim usponom u boulderu kojeg je nazva Batman (8A)!

Redakcija je ponovo na kolinima i Luka hvala ti na tome! Iako treniraš rijetko, nisi u režimu i non stop cipaš treću smjenu - strašna si mašina!




>>> Bacite oko i dopustite sebi da vam potekne suza...

Neponovljivo...

Družba

:-)

...

Popularni Predator block...

Panorama

Kivi u golemom naletu energije rješava klasik Predator (7C+)! On i Ivan Pevec njeguju sličan stajling!

Predator

Batman je projekt desno od Gotham city-ja koji je već poduže vrime čeka FA. Kiviju je sia ko budali pleska i deklasira ga je u nepunih 20min.. Nije se tia itat čistom 8-icom ali na inzistiranje širih masa složia se da ga upišu pod 8a. Sine!

Batman

Kakav klasik...okupan makedonskim suncem! Luka zahvaljuje Ivani Kuštek koja je pokazala interes da ga uslika na ovih par fotki :-)!

Mala Smetka

Reportažu završavamo mapom puta legendog Uroša Brecelja i drage nam Mojce Žerjav. Oni su također nedavno stigli doma iz Prilepa i to nesvakidašnjom rutom. Nakon što su autocestom Ljubljana-ZG-BG-Niš-Skopje stigli do Prilepa, ekipa je na nagovor redakcije krenula Balkanskom rutom nazad priko zloglasnog El Basana, Tirane i Hani Hotita. Da stvar bude luđa, Mojca se u Neumu sitila ćevapa, pa je ekipa svojim bavarcem 530d skrenula za Sarajevo, a ona priko Zenice i Slavonskog Broda nekako ipak stigla doma! Mega Epic !!!

STOP PRESS

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990