• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti PH Boulder 2013.!
 
 

PH Boulder 2013.!

Odličja za najbolje!

...

Kuća O Marula ponosno najavljuje!



Sedam dana do tuluma !!!







Sljedećeg vikenda sa neobičnim ponosom ugošćujemo još jedno Prvenstvo Hrvatske u boulderingu! Kuća O Marula, podrum koji je već odavno uša u legendu, će u subotu (16.03.) ugostit mlade, a u nedilju (17.03.)  seniorske snage.

Iako je nedavno održano finale prvenstva bilo rijetko viđena boulderaška poslastica, uvjereni smo da ništa lošije neće bit i ovaj put. Nakon što prvog dana odgledamo najveće nade hrvatske penjačke scene, drugog dana nas očekuje do sada najveći okršaj tih istih talenata sa najiskusnijim kukama snažnog Pokreta otpora! Kako bi bili sigurni da će postavljanje zadovoljiti visoke kriterije ovog okršaja, odlučili smo ulogu chief routesettera ponuditi Borisu Big Boy Zokiću! Najbolji hrvatski boulderaš je bez razmišljanja prihvatia ponudu Marulovog stožera i izjavia da mu je veliki izazov i čast po prvi put postavljati na državnom prvenstvu! Ljudi, moji kakav nas delirij očekuje!
Na službenom raspisu koji je iz Marula, a preko Komisije, stiga u inboxe svih klubova i društava stoji da je zadnji dan prijava 11.03.. Dakle, ako do sada niste prijavite se i pridružite nam se! Blagovat ćemo vrhunski bouldering u još boljoj atmosferi!


Kuća O Marula - livin large since 2005.!!!


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990