• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Sky's the limit!
 
 

Sky's the limit!

Sine !

Piccini u sedmom nebu !!!



Jučer je u pokušaju koji je bia školski primjer egzekucije i stila, Daniel Piccini Dani popea svoj longstanding projekt Skyhook (7c)!
Preveliki as, nije slavia pogodak, bia je tih i prizna je da mu je bilo žaj napravit zadnji pokret na travajac jer je osjetia da će teško ikad više, imat ovako dobar projekt!


...

Netko je jedanput reka da je najlakše provavat smjer sto godina jer da na taj način moš popet svaki. Taj netko nema pojma o čemu priča. On sight Tvrđave Klis je nešto šta se na Markezinoj desi jednom u sto godina. Greda je domovina čistokrvnog red pointa, ona ne trpi on sight ambicije, to je misto di su ukapčanja stvorena da vise. Ima ih na sve strane. Šarene se gurtne, instalacije, mailoni, kratka i duga, svak kiti svoga, a neki i više njih jer okitit smjer na Gredi je stvar prestiža! To je znak da imaš pokrete i jasna poruka svima da ulaziš u drugu fazu za koju samo Bog zna kako će završit. Jasno je da može otić u nedogled isto ka šta je jasno da je Papa katolik i o toj temi se na Gredi ne priča. Suvišna je.

Biti težak znači godinama projektirat -  to je naš bit i bitak. To znači provavat pokrete dok ih onaj na podu nauči bolje od tebe, lagat sebe da si u formi, motivrat se iz ničega, plaćat mise nediljom, zapostavljat obitelj i rodbinu, budit se sa Zoranom Vakulom i ić leć sa Dunjom Mazocco Drvar. Eventualni uspon u ovakvom projektu pruža više zadovoljstva nego iljadu onih šta se dogode u trenu. Jučerašnji uspon u Skyhooku je savršen primjer sretnog završetka jedne takve priče!

Predsjedniče, kapa doli! Igrao si igru!
Sve Marulove sekcije ti jednoglasno poručuju:
Ako triba samo rec, letit ćemo kao meci !!!


>>> ...

Dani i Steve su se tog dana sa tonom materijala krenili spuštat sa vrha. Zabušili su sve tri dužine Skyhook-a u danu (7c,7a,6a). Većina penjača i ne zna da dvi gornje dužine uopće postoje ali je zato prva postala jedan od simbola Grede!

2003.


Dani u ključnom trenutku tijekom prolaska! Livin large!!!

2012.


Radovat se ili tugovat ?!?

...


AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!

Delirij !!!





Komentari  

 
+4 #1 Marin S. 2012-07-24 13:45
Bravo Dani, čestitam. :-)
Citat
 
 
+2 #2 zlodre 2012-07-24 22:30
To kralju cestitam!
Citat
 
 
+1 #3 perija 2012-07-25 06:21
To je.ote led!!!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990