Odpenji: Marulianus Zanimljivosti Reportaže Maroko 2012.
 
 

Maroko 2012.

Ideš sine!

:-)

Sa starog kontinenta ...

 


Čovik koji je odrasta nedaleko solinskog rotora, arhitektonskog čuda di se račvaju staze do (skoro) svih splitskih penjališta, ponovo je u top formi! Bez dlake na jeziku Putnik i Mare donose tekst i fotografije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Uvjerite se sami...






Dragi Dide Marule! Evo ti se javljan teška srca da smo se vratili iz Maroka iako to nismo tili i sve smo napravili da bar malo odgodimo povratak!
Zadnju večer prije leta nazad vozikali smo se Nadorom u rane jutarnje sate, ka ono tražeći neki smještaj na par sati. U biti podsvjesno smo tražili da nas zaustave panduri  i pitaju nas vozačke dozvole koje nemamo, niti smo ih imali kad smo stigli u Maroko, pa da pogledaju na ugovor od rent a cara i vide da ja uopće nebi triba vozit to auto nego Mario i da nas onda oni malo prcaju kako to samo panduri na svin meridijanima znaju u sitni noćni sat. Srićon taj momenat mazohizma i izazivanja Fortune nije dugo potraja pa san onda počea jako lošin francuskin lagat da mi je vozačka valjda ostala negdi puten od Marrakecha i pravit se da je tražin iako san dobro zna da mi je vozačka u autu ali u Zadru. Nakon dosta vijećanja jedan je bia za to da nas se pošalje nazad u Marrakech i da izvolimo to rješit kako znamo, drugi je bia neodlučan a treći je bia za puštanje jer letimo za par sati i našon srićon ovi zadnji je bia najveći autoritet pa je bilo po njegovome i tako smo opet završili na cesti očajnički tražeći  neki smještaj. Hotel Central koji smo kasnije našli je bia vrh onoga šta Maroko nudi u pogledu žohara, smrada i šporkice ali u tu uru nije bilo biranja, tribalo je malo doć sebi, ubit oko 2-3 ure i trčat na aerodrom.
Nakon Maroka doma mi se pari ka Švicarska di sve funkcionira po pravilima i dogovoru za razliku od doli di vrime ne postoji.
Što reći? Prišli smo oko 3000 km vlakon i autom. Svjedočili ekscesu u busu  čin smo sletili, hodali po živon labirintu Fesa i tamo čin smo došli gledali babu kako piša usrid bila dana nasrid najprometnije ulice, okusili najluđi trg na svitu Djemaa el Fna u Marrakechu, obradovali lokalce Jegerom, penjali u Todra Gorge-u, oduševili se kamenim formacijama u Dades Gorge-u, nažuljali guzice na devama a Marina me i zapišala, donili kišu u Saharu, spavali slatko u šatoru od devine dlake, cjenkali se a Mariolu lokalci zbog brutalnog cjenkanja i zelenih očiju prozvali berberkom, popili stolitar čaja od mente, vidili majmune u šumi, spavali u najšporkijem i najčišćem što Maroko nudi za 50-70 kn po glavi, chill-ali u prekrasnom Chefchaouenu i prozujali divljim Rifom, sreli pajdu bivšeg Unproforca koji priča hrvatski ka da je naš, vozili se u taxijima sa miljun kilometara, zaboravili poslat razglednice i još puno toga. Dide moj doživili smo masu lipih i koji ružni momenat i jedva se čekamo vratit. Evo još i par slija, al samo do Sahare koja nije imala milosti za naše aparate ;)

P.S.Dide ljubi nan puno Babu!

Mare, Mario i Perija

Baba se pišala ode na trgu nasrid sride! Epic!

Fez


Kutubiyya Mosque

Marrakech


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baba lave


Najluđi trg na svitu!

Djemaa el fna


Mare dila bombone!

...


Perija i tamburaši

Essaouira


Jel to to? Jeeee!

Bosa Mare


Satelit je the must!

Marrakech


Efikasnost

...


Doma u Mustafe !!!

Vrh!


... (podsjeća na ćoše iznad El Basana!)

Todra Gorge!


Perija in lead usrid Maroka! Konop su posudili braća Poljaci !

Makina!


Volimo !!!

Dades Gorge


Tajanstveni biciklist!

Merzouga


Neponovljivo!

...


Idemo dalje! Svit je lopta šarena !!!

Asevi


Vezani članci

Komentari  

 
+3 #1 Sandrica 2012-05-17 10:43
Aaaaaaaaa napokon! Ludilo! :-*
Citat
 
 
+5 #2 zoki 2012-05-17 12:16
Skoro san pustija suzu. Bez zajebancije i bez pederskih sema. Stvarno me se tekst dojmia.
Citat
 
 
+3 #3 Redakcija 2012-05-17 12:42
VBR u suzama !!!
Citat
 
 
+3 #4 Cepa 2012-05-17 21:42
Navodno VBR-ove suze liječe rak i dijareju 8)
Citat
 
 
+1 #5 roody 2012-08-24 16:04
...a čovika i dike. El Hamdul Alah Sadik...In Šalah 8)
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990