• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Austrijanci na Gredi!!!
 
 

Austrijanci na Gredi!!!

Boris Borito Koračak u šoku!

Extra!

:-)))))))))))))


Austrijanci na Gredi!
- uzviknua je jučer Boro Koračak ispod Majke u nadi da će napokon ugledat Annu Stohr i Kiliana na djelu - međutim ništa od toga - dočekali su ga Nenad i Vladimir

Naši prijatelji, komšije iz Novog Sada, Nenad Matić Matan i Vladimir Tepavac Tepa su do kraja miseca na turneji po Splitu i okolici, a jučer su pohodili Majku Gredu, domovinu golden standarda.
Asevi na parkinzima redovito minjaju originalne srpske tablice i stavljaju falše austrijske da in ne bi ko ofriža auto ili probušia gume! Ovim gerilskim pristupom su oborili redakciju i ST scenu na kolina!

Inače oduševljeni su Marjanom, a Greda ih je ostavila bez teksta. Nakon šta je sajta prvu dužinu Balkan boya - Nenad je uzviknuo - Ovo je kao na Kalymnosu!!!




>>> ...

Asevi kažu da ne planiraju odmarat tijekom dva tjedna nego da će za rest day penjat lagane. Vladimir za sebe kaže da je atrofirani student i u zadnja 4 dana je popea 15 smjerova, više nego u ciloj karijeri iako penje već 10 godina...

U Velikoj rupi

... smo upoznali na Svjetskom prvenstvu u Avilesu 2007. kad mu se pokvarilo auto. Jedan Španjolac mu ga je uspia osposobit ali je mora vozit do doma bez stanki dužih od 10 min. (da mu se ne napune ventili nekon tekućinom), ne priko 80km/h i ne priko 2000 điri. Samo do Banja Luke mu je tribalo 39h vožnje!

Nenada


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990