• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Jesen u Drašnicama!!!
 
 

Jesen u Drašnicama!!!

Dobili smo od lokalaca narodna imena grebena i sektora. Radovi su trenutno većinom orjentirani na greben Poprat. U Visocima (do sad smo ga zvali Žut) i Špilji za sad ima 20-ak smjerova!

Greben Poprat

Report sa juga...

 

 

Jeste li ikad bili u Biokovu na jesen? Ajme lipote, a mi smo imali sriću provest par dana, doduše i ne baš u nekom relaksirajućem ritmu, već potpuno suprotno.

 

 

 

 

 


Drugi po redu bolting vikend u Drašnicama okupija je elitne skupine na jedno misto: Poskoci, Belay Boysi, Softići i Reuma team došli su spremni ka puške napadat nova neslućena prostranstva stine.
Vikend je proteka kako smo i očekivali: ubili smo se totalno, bušilice su radile od jutra do mraka ali jedino šta nas je opet šokiralo i nanovo iznenadilo je količina stine i visine sektora. Cili dan radiš i onda se odmakneš i pogledaš di si bija i umreš od smija ili plača jer si tek tamo neka točkica u donjem dilu stine.

Kako je bija plan opremit šta više sportskih smjerova ponovo smo se fokusirali na takvu ponudu i uletili u ploče odma livo do sektora Žut, ka lako ćemo to i brzo. A moš mislit…dva dana od jutra do sutra za devet novih smjerova, od kojih je najkraći 25m, a prosjek je 35m. Iako neke linije idu daleko daleko dalje, to ostavljamo za naknadnu dopunu kad se opremi određeni broj sportskih. Stvarno je nevjerovatna količina i kvaliteta stine i zbilja će tribat neko vrime da se to sve dovede u red.

 

Bitna stvar koja nas konstantno motivira i daje snage da izdržimo je naš domaćin Damir Urlić! Dama, legendo, veliki rispekt i nemoj šta zamirit. Naravno da čekamo tvoj poziv i ponovni susret u lipim Drašnicama.


Rezime cile priče drugog Bolting vikenda:

-Devet novih smjerova
-Utrošeno 150 spitova i devet sidrišta
-Težaci s bušilicama su platili danak
-Drašnice sada broje ukupno 22 smjera
-Teća pašticade manje!!!
-Ovica i Novica rules!!!

 

Pikanterije iz prikrajka:

Iza zavjese, u apartmanu, vodija se interni dvoboj u sitnim noćnim satima između prestižna dva mužjaka, Zlodre i Blaškovića. Natjecali su se u hrkanju, a virovali ili ne, Zlodre je pokleka i usrid noći se mora povlačit iz sobe i dočekat zoru na kauču u boravku. Prizna je da se ne more nosit sa Marinom koji je dobia novi nadimak - MEDVID!

Više informacija o Drašnicama:
www.drasnice.hr
www.drasnice.net

 

>>> Foto report u pripremi i samo šta nije ... !!!



Gazda, tebi i ženi hvala na svemu! Legendo - živiš!!!

Damir

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kakvi asevi na okupu! Apollo rulz!!!

Ekipa

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990