• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Slovenia files!
 
 

Slovenia files!

Alfa mužjaci ponovo u akciji !!!

Sale i Kivi

Sale i Kivi u Deželi!


Strašan duet ponovo napao!
Epicentar udara zabilježen u okolici Celja!


Iz Salinog pera:

"Na poziv asa Jerneja Krudera odlučili smo da odaberemo datum i to je to, bosanca dva put ne pitaj. Svraćam u Split po Kivija idemo pravac Ljubljana pa Celje. U Ljubljani ostavljam curu zbog faxa i dalje nastavljamo Kivi i ja sa dvije plavuše :) zezam se!
Stižemo kod Krudera i pri samo dolasku smo pomislili od njegove kuće da je zgrada kad ga je Kivi pito, jelde ovo je zgrada, ovdje živi više ljudi, a on je reko tako je - moje sestre, mama, tata i ja. Kivi i ja smo se brzo složili ko će na koji krevet i imali smo problema sa viškom prostora jer imat sobu od nekih 50 kvadrata za nas dvojicu nismo se bas navikli ali smo se snašli. U sobi smo imali mali bolder kakav ima na raspolaganju cijelo Sarajevo, pored toga stolni za stolni tenis,  bilijar, i stolni fudbal (hrv.-nogomet) i kompjuter od Kruderove mame koja nam se jedno izvinula šta mora koristit svoj komjuter zbog posla. Šta ćete bilo nam je jako teško:).
Prvi dan penjemo na penjalištu Golobove pećine.Ima šta i za konopaše i za bolderaše. Zagrijavamo se na nekom 6c-u, a Kruder je u međuvremenu odsoliro neki 8b od cca 15 metara, detalj na vrhu. Kivela ga je htjeo malo išaketat al skonto je da treba štedit snagu za penjanje. Stijena liči na pješčenjak i konglomerat, nisam siguran al je predobro. Ima tu i monolitnih boldera i jedna prevjesna barijera sa boulderima od 6b do 8b+. Zagrijavamo se pa onda Krem šnita, neko je stavlja ko 7a neko 7a+ uglavnom  popeo sam je u manje pokušaja nego Kivi . Izidor Župan probavo Ljerta sit 7c, odlučujemo i mi. Ja prvo nisam mog guzicu dić od poda onda čudo nakon šta niko nije mogo popnem ja :). Slovenci se čude Kivi i ja se grlimo. Čudno im dva zgodna muškarca se grle, ne kontaju da mi je to drugi 7c, a jos čudnije im je bilo nakon šta sam im ispričo vic koje je nastao zbog velike populacije bosanskih gastarbajtera u Sloveniji - Šta radi slovenac u Bosni? Traži tatu!.........Nek se ne naljute asevi to je samo vic.
Naredni dan Kivi još uvijek izmoren od snimanja Miss Erotica u Splitu spava, a ja čuvam obraz istočnog dijela Balkana dok se ne probudi. Treći dan ja već umoran, a kod Kivija dolazi do izražaja snaga plodnog bika, penje Prokurcuka svoj prvi 7c u Sloveniji, boulder na penjalistu Robanov kot oko sat od celja. Uglavnom mjesto prelijepo, smijerovi su super, Prokurcula je toliko dobra da je Babulj standard. Ima sve u njoj al ja nažalost sam umoran zbog ovog smijera i zbog Herpesa Zoster. Odlucio da više na putovanjima nema rest day dok ne postanem snaga plodnog bika klasa. Kivi nako toga penje skoro sve u šta je ušo.
Svaka priča ima kraj tako i ova. Hvala obitelji Kruder koji su predobri. Oproštaj smo uradili i u praksi nije bilo puno suza al smo se rastali jako tužni.
Idemo dalje za Ljubljanu. Tamo nam je Maja (moja cura) sredila spavanje u studentskom domu . Ovom prilikom joj se zahvaljujem na najlljepšem poklonu za rođendan ikad, kupila mi crash pad (a ti Kivi idi na salsu :P)  i tako sam postao bosanac sa najvise crash pada- na raspolaganju. Imam ih dva, a  cijela država ukupno tri......:).
U Ljubljani godišnjica dvorane Urban roof neko neobavezno bolder natjecanje, pa kasnije dinamike. U dvoranu smo došli pravo iz penjališta Golobove pećine gdje me Kivi povrijedio dok sam ga spoto, valjda se prepo, ipak smo konkuretni na natjecanju bili :). Nabio mi prste na stijenu i otekli ko ćevapi i prokrvarili. U dinamikama Kivi prvi, jedva me pobijedio iako još uvijek ima veći biceps, ja drugi, mladi Janez treći, ne znam mu ime, mi u bosni sve slovence zovemo Janez. Prva nagrada gajba piva. Kivi i ja je pošteno dijelimo, ipak sam nastupio sa ozljedom pa mi je Kivi progledo kroz prste. Dobra noć u Ljubljani pa pravac kuća."


Slowenia files boulder ticklist:
Kivi: Cross my hearth 7c+, Prokurcula 7c, Minijmal 7b+, Herpes zoster 7b+, Tema sit 7b+, No\ica 7b flash, Lord salazar 7b, To moura taho bt 7b, Kremšnita 7a+, |idovska deklica 7a.....
Sale: Ljrta sit 7c, Tema sit 7b+, Lord salazar 7b, To muora taho bt 7b, Kremšnita 7a+ i Ljrta stand 7a (valjda)............


 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Zadnje osvježeno

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990