• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti VR 2011!!!
 
 

VR 2011!!!

Držžžž

Podlaktica

U vatrenom okruženju, vatrena atmosfera...
Ovogodišnji Vanka Regule festival proša je u odličnoj atmosferi unatoč požaru koji je pohara pola otoka:-(
Naših natjecatelja je bilo ka u priči i natjecali su se ka i uvik u svakakvim disciplinama. Novitet ove godine je disciplina Run & Climb koja je bila na rasporedu u sridu.
Priča oko nove discipline... Penjalo se na stini u Ložišćima pa je tako, nakon par godina na festivalu, ekipa ponovo u rukama držala pravu stinu. Cilj je bia u dvi ipo ure proć šta više sektora (ima ih 6) i popet šta više smjerova. Naša naveza Kivela/Kramarić osvojili su 2. misto - prošli su 4 sektora i popeli 22smjera!!!! Prvoplasirani su imali manje popetih smjerova, ali su obišli sve sektore i na tome zaradili više bodova.
Druga disciplina bila je bouldering koji je bija organiziran drugačije od prošlih godina. U poznatom Šatorgradu postavljene su 4 lagano prevjesne stine  i ukrašavalo ih je 17 kvalifikacijskih smjerova. Kvalifikacije su bile otvorenog tipa (dobiješ papirić i sam upisuješ rezultat), a trajale su od četvrtka do subote popodne. Veliko finale održano je u subotu u 8 uri navečer uz predobru atmosferu. Penjalo se po ŽBL sistemu. Natjecatelji su imali uru vrimena na raspolaganju. Smjerovi su, kako kažu natjecatelji, bili odlični, a postavija ih je Slaven Vruči Vručinić.

Rezultati naših su:
Cure- 1. mj Bapsy (vrhunac je bija.smjer koji je više izgleda ka parcour problem, a rješila ga je zaletom,odraz od strunjače jednom nogom na trokut i odma skok na top), 2.mj Danči
Momci- 1.mj Kivi (brzo je rješia većinu, a onda se da u borbu sa smjerom kojeg je rješia u zadnjim minutama), sa topom manje 2. misto osvaja Podlaktica (svi će pamtit njegovu borbu sa smjerom sa čijeg je topa ispada 4 puta dok ga nije dramatično popea), a onda se naredala Marulova mladež 5.misto Gila, 6.misto Milić i 7. misto Niksi

To Ekipa, super rezultati!

Osim penjanja, naše smo mogli vidit još u Slackline-u di su se prijavili Jele i Podlaktica koji osvaja 3.misto.

Zadnji dan na redu je bija Kajak koji je ima najviše prijavljenih natjecatelja (preko 50 parova). Tu su se okušali brojni naši, a vrh su bili Kivi i Šime koje je privrnija val nakon šta su uvatili brzinu SNAV-a i sekcija Kaštela tj. Glista Svemogući  i Bane koji neočekivano (kad si s Gliston, ništa nije neočekivano!) ulaze u finale. Prava drama!

Par besida za kraj...

•Bapsy je ukraden novi mobitel koji je osvojila. A mislin, Bože sačuvaj...

•Naveliko se šuška da je megapopularni Marulov razmetni sin Marko Pehar Pehi  izgleda prominija struku i navodno posta bagerist.

•Ukaza se Tajanstveni Prč!!!!


Nažalost, nemamo baš previše slika za pofalit se al ne moš sve....

???

Analiziraj ovo ...

Tradicionalno na VR

Ukaza se Tajanstveni Prč


Komentari  

 
+6 #1 pehar 2011-07-21 14:39
to lažu, to su jedne optužbe i to nema veze s istinon!!!
Citat
 
 
+4 #2 Đapa 2011-07-21 18:23
Pehi ja ti virujen i ako triba svjedocit cu za tebe! :-)

triba napomenit i da nema slika jer je Daminn aparat u po veceri odlucija pobić od svog vlasnika dok je on bija zauzet dobrotvornim radom na šanku... :lol:
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990