• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Arco 2011!
 
 

Arco 2011!

logo

arco2011

Prvenstvo svita u sportskom penjanju je počelo!!!

Ove godine je na redu megapopularni Arco koji će okupit sve najbolje penjače svita koji će se ogledat u svim disiplinama u sportskom penjanju. Nastupaju i hrvatski penjači, seniorska repka. I to je super.

E i tu prestaje ono super; Nama u Marulianusu ostaje gorak okus u ustima (a triba bi bome bit gorak i vrloj Komisiji) jer je izostavljen onaj najbolji ove 2011. godine, naš član Ivan Lisica.
Izostavljen s popisa hrvatske sportsko penjačke reprezentacije iako je u najboljoj, možda i životnoj formi. Izostavljen, jer je glasno reka ono šta svi znaju, ali na svoj, osobit i specifičan način, te mu je st(r)oga Komisija zamirila. No, žalosti nas da je ime Ivana Lisice označeno crnim markerom kod sadašnje garniture IO KSP HPS iz istog razloga i to je ono što HR penjanju upravo ne triba.
Mi pitamo: Čemu nam služi Izbornik?

Da nam valjda da odgovore ka šta je ovaj slijedeći tekst koji “obrazlaže” odluku:
Ivan Lisica u tekstu iza kojega stoji nije iznio kritku već uvredu. Nazvati nekoga razbojnikom je objeda bez dokaza koja podliježe zakonskim sankcijama, a nije ni prva od strane istog natjecatelja, čime se ogriješio o Pravilnik o reprezentaciji.
Što se tiče tumačenja ovih uvreda kao kritike, IO KSP-a je otvoren za kritike i spreman reagirati na njih, kada su iznesene u primjerenom tonu, kao npr. Kritika natjecanja za PH speed u organizaciji Z topa iznesena od strane SPK Caf-a, kad je IO KSP-a reagirao i sankcionirao organizatora.
Osim toga, dodatni argument isključenju iz reprezentacije, koju smatramo čašću ali i obvezom je ranije odbijanje nastupa za reprezentaciju istog natjecatelja bez opravdanog razloga.


Draga Komisijo No Comment!

E i za kraj Velika podrška Tamari, Kreši i Ivanu u Arcu sa željom da nas pokušaju obradovat kvalitetnim rezultatima!
Sve živo iz Arca možete pratit na ovom linku di imate i izbor live streaminga sa IFSC-a koji svakako toplo preporučujemo!

Arco 2011


Vezani članci

Komentari  

 
0 #1 sica 2011-07-15 19:00
neki nevide do vrha vlastitog nosa
Citat
 
 
0 #2 perija 2011-07-21 22:11
Komisijo ajde [cenzura]!
http://www.google.it/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ajde+[cenzura]#sclient=psy&hl=it&source=hp&q=komisija+za+uzaludne +poslove&aq=f&aqi=&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=ac45b572b3e56af5&biw=1366&bih=631
NSZ
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990