• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti Baba Lave !
 
 

Baba Lave !

Daila i Andrea sa  institucijama ST scene Mijom i Doktorom! Foto trenutak za Anale sa velikim A!

Romansa u kanjonu!

Jao !!!


Još jednu godinu za pamćenje u kanjonu Paklenice doživite kroz pero našeg Perije Putnika i leću golemog Cepe Jablana!
:-)))))





Željno iščekivani praznik (ne)rada u Paklenici je doša u pravo vrime. Dottore je pripremia teren i dovea je pulena Miju na jednotjedno čelićenje, naime trener Miha je spava u kampu a pulena je posla da se snalazi na divljaka kako bi malo izoštria čula prije okršaja za vikend.
Većinon se spavalo kod baba (lave) a primat je priuzela naša koja je smistila cca dvajstipet ljudi šta kod sebe šta na drugin lokacijama i moglo bi se reć da jon je upala sikira u med. A možda i nije bila baš najsritnija kad je vidila apartman legende Ercija i njegove ekipe di se održa završni tulum za pamćenje...Ma babe su zakon lave! E  a kad smo kod tuluma desia se onako kako i volimo spontano kod naše babe  kraj kamina, a nastavia se malo niže di nas niko nije smeta :D Ekipu nije tribalo zvat, sami su dolazili :) i to kakva plejada aseva. Dizanju atmosfere je pomoga razvikani Grmijev eliksir života sa dodatkon koromača radi kojeg se tražilo misto više na tulumu. Svojin prisustvon počastija nas je i legenda Lacko koji je samo radi ovoga tuluma (: udrija pauzu na sredini slova C (više na welcome.hr)! Uspostavljali su se bilateralni odnosi sa lokalkama, ekipon iz Slovenije (Klemzy legendo), na međunarodnom karakteru dala je i naša Ruby Tuesday ;) iz Austrije! Baba ako je šta bilo nemoj šta zamirit!

Anketa je manje-više (više-manje) odražavala stanje na terenu, Mijo se bacia prsimice i priuzea primat sa gitaron u ruci i pismon:"Daaaj daaj daaaaj Daaiilaaa..." ali falia mu je "zadnji pas" (balun s očima), Kivi se trudia u rupi penjući u mišić majici ali mu je kiša potirala Dailu pa su i njemu pale žunte, a da je Tajanstveni Prč doša bilo bi svega. Na natjecanju je Daila navodno našla broj mobitela jednog od težaka na drugon sidrištu ženskog dužinca pa je zato sporo penjala i kosu namištala... Inače Dailu je skupia ni manje ni više nego Čuja ali samo sa aerodroma :) a chikite, na Chrisovo olakšanje, nisu uspile nać put do Tuluma.

Na kraju bi se moglo reć da je možda malo patilo penjanje ali je zato druženje cvjetalo...

Hasta luego chikitas, nos vemos año proximo!!!!


>>> ...
Dama je doživio Staračku dalekovidnost (7b), isto se desilo i Doktoru koji je ugledao Cochisea (7a+) i uzviknuo La vita e bella (7b).Duje je poentira, a Niksi fleša Kamen mudrosti (7b+), Kivi je ubija Balkanca (7c+) i matira Winnetoua (8a) iz 2. ... and many more.

Doktor je podignuo kragnu, a Mijo zavrtio bok!

...

Kivi maso!!! Šta bi tek bilo da je Cepa tia zumirat!

...



Komentari  

 
+5 #1 Ecegović 2011-05-03 14:16
Baba Lave je bila sritna sta se tulum priselija iz njenog apartama u tuđi.
Citat
 
 
+4 #2 dama 2011-05-04 00:49
velike!!!
Citat
 
 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990