• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Vijesti PH boulder 2010.
 
 

PH boulder 2010.

Top za pobjedu

Maja

"Život piše romane!"

 


U subotu se odigra jedan od najzanimljivijih PH-ova u povijesti! Imena koja će taj dan s gušton prepričavat unucima su definitivno Maja Božić i Bruno Vacka!

 












...

Novi zagrebački boulder, projekt mladih entuzijasta okupljenih pod imenom Fothia, još je na otvaranju, prije pola godine, dobija veliki palac gori! Održat prvenstvo upravo na tom mistu je bia pun pogodak, a nastup brojnih aseva iz svih krajeva Hrvatske je potvrdia da u ovoj državi ipak postoje stvari oko koji smo svi jednoglasni!

 

... u kantunu - glava u balunu

Baki...

KVALIFIKACIJE su okupile ukupno 9 žena. Sandra penje idealno (6 topova, 6 pokušaja) i staje na čelo poretka isprid Tamare i Maje na drugom tj. trećem mistu. Među najboljih 6 se uspila plasirat i Barbara!

Kod muškaraca - psihološka drama i thriller istovremeno. Lija i Šime padaju na kolina bez ispaljenog metka i oba sa po jednim topom ostaju bez finala na 10. tj. 15. mistu. Najbolji je bia Vacka (3 topa) koji sa sobom u finale vodi još pet zvučnih (prez)imena - Morić, Pevec, Rožman, Kivela i Matika!

 

U FINALU kod žena, filmski scenarij! Šokirana debaklom Marulovih aseva u kvalifikacijama, Sandra u finalu spava i sa prvog pada skroz na četvrto misto! Upravo suprotno - Maja penje ko da su strunjače od cimenta - na život ili smrt! Prolazi tri smjera sa tek kojim pokušajem viška i po prvi put postaje prvakinja države! Tamara ostaje druga, a bronca ide Ingi Patračić!

Alan, Krešo, Pevec - bravo dečki!

Fothia team


Za muško finale splitski navijači formiraju koaliciju i daju do znanja Kiveli da, bude li potriba, ima poginit za rodni grad! On pozitivno odgovara na želju puka i osvaja drugo misto, iza definitivno najuvjerljivijeg Bruna Vacke koji ostaje na prvoj poziciji. Treće misto osvaja domaćin Krešo Morić!  Marko Rožman, koji je cilo finale statira u kukuruzu, na kraju zauzima četvrto misto s obzirom da je sa lakoćom proša zadnji boulder kojeg je, pogađate, na kraju i jedini popea :-)

 



...je, bila je to subota za doživit infarkt, a penjanje je još jednom pokazalo cilu raskoš svoje nepredvidivosti!

 

 

PH BOULDER 2010.

Žene: 1.Maja Božić (Mosor) 2.Tamara Zulim (Mosor) 3.Inga Patračić (Svarog)

Muški: 1. Bruno Vacka (Z-Top) 2.Luka Kivela (CAF) 3.Krešo Morić (Pulfer)



______________________________________________________________

...negdi oko Gračaca

Lija & Šime

Želim znati više:


- Kako se provodia ostatak karavane? Ukratko, pojili su i popili sve šta im se našlo na putu, a i više od toga... Ovom prilikom, redakcija šalje i iskrenu ispriku Marku Škomrlju Škomiju - svi znamo zašto!


- Šta je sa juniorima? Report od nedilje objavljujemo sutra!


- Fotogalerija by LoCoRoKo

 

Vezani članci

 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990