• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
 
 

Crtice sa ŽJL-a!

krv, znoj, suze :-)))

2. kolo ŽJL-a

"Kad odrastem bit ću as!"


Krv, znoj i suze
- radni je naziv drugog kola ŽJL-a na kojem je nastupilo ukupno 30 natjecatelja. Smjerovi su ovaj put bili za nijansu lakši nego u prvom kolu, pa se borba svela na to ko će imat manji broj pokušaja.

 

Čestitke svima na fair play borbi, a posebno našoj ekipi Marulića od kojih bi uz nezaobilaznu Danijelu i Barbaru, ovaj put bia red izdvojit Franu Bogetića koji je uvatia srebro u super jakoj muškoj konkurenciji! Pokaza je svima da je kuća o´Marula njegov teren i da se tu ne misli šalit. Struka Tina Malenica poručuje da nije iznenađena, kaže:   "Ovaj momak je veliki radnik!"

 

Do kraja lige ima još tri kola i to u tri različite discipline - lead i speed će se održati kroz travanj, a zadnji boulder je na rasporedu u jesen!

A muerte dico naša!!!!

 


KADETI

Cure: 1.Danijela Šostera (Marul) 2.Petra Šamija (CAF) 3.Elizabeta Šamić (CAF) 4.Lucija Škare (CAF) 5.Paula Šaravanja (Marul)

Muškići: 1.Karlo Jakić (CAF) 2.Ante Mikulić (CAF) 3.Josip Miljak (CAF) 4.Jere Andrijanić (Marul) 5.Bože Prnjak (Marul)

 

JUNIORI

Cure: 1.Barbara Gilić (Marul) 2.Danijela Šostera (Marul) 3.Petra Petko (CAF) 4.Mia Prnjak (Marul) 5.Petra Prnjak (Marul) 6.Ivona Jurišić (Marul)

Muškići: 1.Nikola Kramarić (CAF) 2.Frane Bogetić (Marul) 3.Jerko Cvitanić (Mosor) 4.Ivan Vučić (CAF) 5.Božo Bašić (CAF) 6.Frane Gilić (Marul) 7.Duje Milić (CAF) 8.Ivan Rino Bešlić (CAF) 9.Toni Veljković (CAF) 10.Karlo Jakić (CAF) 11.Filip Seleš (Marul) 12.Luka Volarević (Marul) 13.Luka Poklepović (Marul)

 




 
 
 
 

Zadnji komentari

RSS

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990