• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt ZAVRŠEN SENIORSKI PH!
 
 

ZAVRŠEN SENIORSKI PH!

ImageLead & speed................................. >>>
Ovaj vikend se na CAF-ovoj stini na Visokoj održa seniorski PH u disciplinama težinsko & brzinsko za 2009. godinu.

Rezultati su:TEŽINSKO
Žene: 1.Tamara Zulim (Mosor) 2.Jelena Dujaković (Marulianus) 3.Maja Vukas (RAK)
Muški: 1.Bruno Vacka (Pulfer) 2.Luka Kivela (CAF) 3.Goran Matika, Gainfranco Dušić (Hiperaktiv)

BRZINSKO
Žene: 1.Tamara Zulim (Mosor) 2.Maja Vukas (RAK) 3.Enna Paroš (Hiperaktiv)
Muški: 1.Bruno Vacka (Pulfer) 2.Luka Trumbić (Split) 3.Ivan Vučić (CAF)


Postavljač smjerova je bia Tomaž Rant, a glavni sudac Anamarija Marović.
S obzirom da Marul.hr već par godina u nizu, bez dlake na jeziku, kritizira organizaciju (seniorskih) natjecanja, naši reporteri svjedočili su Visokoj, pa nažalost nećemo ostat dužni ni ove godine


Atmosfera na natjecanju - tuga. Jednostavno, bia je ovo primjer kako prvenstvo države za seniore (najjačeg mogućeg ranga u državi) ne bi smilo izgledat! Navrat - nanos, sve se održalo samo iz puke potribe da se održi.
Istina je i razumljivo je da je nakon otkazivanja natjecanja u ZG-u Komisija odlučila organizirati bilo šta samo da discipline ne propadnu.

Ali koja je ovo već godina po redu da se pod tom istom isprikom organizira lead i speed???

I koja je ovo godina po redu da kalendar natjecanja ne služi ničemu i natjecanja se prijavljuju tj. otkazuju u zadnji tren kako ko oće bez ikakvih posljedica. Di je tu ozbiljnost?

Ovaj sastav Komisije je uspia seniorska natjecanja srozat na sramotan nivo, koji je ove sezone kuliminira. Isto se događa i sa seniorskom reprezentacijom koja se vodi bez ikakve dugoročne taktike, plana i programa i konkretnih kriterija.

Makar mi već par godina upozoravamo da stvari ozbiljno i sigurno idu na lošije, svaka naša rič je najčešće dočekana na nož i tumači se ka lobiranje za naše klupske interese. Je, mogli bi se složit s tim - naš je najveći interes jako i kvalitetno državno prvenstvo, ovo sigurno ne!

Sitimo se samo boulder PH sezona od prije par godina (npr. 2005.). To je bia delirij apsolutno u rangu današnjeg ŽBL-a - složit će se većina! Nije se to desilo priko noći, prvo boulder PH  se održalo 2000. (ako se dobro sićamo) i stvari su se postepeno razvijale i rasle. Ovaj sastav Komisije je cili taj trud bacia u vitar!

Danas je za domaćeg natjecatelja najveća tuga bit senior, makar bi svoj dici koja su ginila u Marula prije 10-ak dana, ta kategorija tribala bit cilj i uzor za kojeg treniraju (u natjecateljskom smislu). Top klasa!


Ali ekipa...........nemojmo se uzbuđivat. Mi u Marula ionako gledamo samo svoje interese ;-)Napomenimo da je brzinsko natjecanje drugog dana ipak malo popravilo dojam u globalu. Posebno bi tili spomenit iznenađenje dana, CAF-ovog pulena Ivana Vučića, koji je uvjerljivo osvojia treće misto, a ostavia je dojam da može i bolje!

.......i poseban pozdrav i čestitke našima Jeli i Šimi!


 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Zadnje osvježeno

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990