• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt J.B.P.H. 2009.!
 
 

J.B.P.H. 2009.!

ImageOmladino jeste spremni ??? ........... >>>Nakon šta je zadnjih par sezona bila poprište nekih od najlegendarnijih natjecanja u seniorskoj konkurenciji - Marulova dvorana će ovaj vikend ugostit juniore iz svih krajeva Hrvatske!

J.B.P.H.2009. = JuniorskoBoulderPrvenstvoHrvatske2009.S obzirom da smo ka i uvik orjentirani na kvalitetu (jer nas je tako život učia od malih nogu) organizacijski odbor prvenstva je odlučia da se natjecanje, umjesto u jednom (po prvi put), održi tijekom dva dana.
Tako ćemo izbjeći maratonska čekanja, satravene članove iz redova organizatora koji spavaju na nogama zadnje dvi ure i umoran dječji pogled kad dođe na red oko 21h, a izolacija mu se zatvorila u 9h ujutro....

Dakle:

Subota 17.10.
- 09.00h: otvaranje izolacije
- 10.00h: cicibani, kadeti, stariji kadeti

Nedilja 18.10.
- 09.00h: otvaranje izolacije
- 10.00h: juniori, stariji junioriSve ostale informacije klubovi su dobili na svoje adrese. Bilo kakve eventualne nejasnoće uputite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Naš postavljački team, sastavljen od eminentnih imena iz svijeta aseva, će se potrudit da omladina zapamti tih 4-5 komada dok su živi!

Onima koji neznaju di bi ubili eventualno slobodno vrime, preporučujemo kavu u Caffe baru "Belfast" u centru Klisa, te posjet Majci Gredi!
Omladino jeste spremni???

Nema veze! Bitno je sudjelovati!________________________________________________________

P.S. Obavještavamo žitelje naše dvorane, a posebno redovni inventar kao što je npr. Josip Vukušić Rico da u četvrtak i petak boulder ne radi, a tako će bit i par dana nakon natjecanja dok sve ne sredimo kako Bog zapovida! 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Zadnje osvježeno

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990