• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt ŽARKOVICA POSTALA RUGLO?!
 
 

ŽARKOVICA POSTALA RUGLO?!

ImageOstali smo zatečeni kad smo dobili ove slike...>>>






Maleno dubrovačko penjalište Žarkovica osvanilo je okupano crvenom piturom a sve u nečijoj sebičnoj želji da valjda prikaže kako se smjerovi zovu i koja im je ocjena. Kako bi Vi nazvali  “ovo doli” na slikama?

Nastranu to što su dotični možda mislili da imaju dobre namjere ili da rade super stvar, žalosti činjenica da se nisu niti potrudili kontaktirat, pitat, nazvat ili obavijestit ljude koji su smjerove opremili, očistili, ispenjali, te pripremili i očistili pristupni put, koji su uložili svoje vrime, novac i novac lokalne samouprave. Ovakvim ponašanjem počinitelji su opalili šakom u oko i njih i lokalnu penjačku zajednicu koji opremaju penjališta na krajnjem jugu hrvatske po određenom planu i programu.

Penjača etika kaže da ako se već lokalci dogovore da napišu imena smjerova onda postoji i način na koji se to radi, elegantno i neupadljivo u samom dnu smjera kako ne bi nagrdili okoliš. Isto tako nije potrebno pisat ime ispod svakog smjera; postoje vodiči koji služe penjačima za snalaženje, a oni koji se ne mogu snaći neka se educiraju.

Nadamo se i apeliramo da će se stanje na terenu vratiti u prvobitno stanje, a sve u pozitivnoj namjeri i za dobrobit svih!



Kako skladno i odmjereno...



Divno i uočljivo, zar ne?



Ljudi da li je ovo moguće???

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990