• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt REPOOOORT - VANKA REGULE!
 
 

REPOOOORT - VANKA REGULE!

ImageNepredvidljivi splet naizgled isplaniranih okolnosti sa satnicom u kojoj je točan podatak uglavnom samo dan i ove godine je bija potpuno isti ka nijedan do sad...>>>







Sva srića pa su uletili Kivela i Šime. Di pitate se? Boćiju aka routesetteru na teritorij van svake regule i zavidali dvi, reko bi Lacko, smijere za natjecanje koje Šteka zove Deep Water Speed Climbing Competition. Na taj način regularnost ceremonije svedena je na prihvatljivu razinu. Donekle, jer u kasnijoj eliminacijskoj fazi smjerovi nisu bili iste težine tj. brzine što je dovodilo do eliminacije uglavnom, ali ne i nužno, onih natjecatelja koji su penjali livi smijer. Luda kuća. Ka posebnost, osim totalno mokrih hvatišta, izdvajamo dr. Mihu koji je prema vlastitoj dijagnozi patia od Vulvo Vaginitisa te je bia spriječen natjecati se.
Konačni poredak žene: 1)Maja Božić, 2)Jelena Dujaković, 3)Tamara Zulim
Konačni poredak muškarci: 1)Luka Kivela, 2)Krešimir Morić, 3)Ante Šušnjar

Dan posli Boći pak zavidava odličan Freestyle Bouldering Fight ili boulder natjecanje u kutiji od ostataka stare lead stine. Preko 40 natjecateljica i natjecatelja imali su svaki po 4 minute na raspolaganju za skužit i popet 4 smijere te nasmijat brojnu publiku nasrid ceste blizu Čedne zone(tm). Nakon velike borbe u superfinalu kao pobjednik ispred Morića i Peveca je izaša Luka Kivela nošen pismom svojih vjernih navijača: "Luuukaaaaa Kiiiiveeeelaaa, ima snagu plodnog bika ima oči boje mora, Luukaaa Kiveeelaaaa..."
Kao posebnost izdvajamo salve oduševljenja koje je na natjecanju izazvala Glistina pojava te raspoloženog Marka Pehara koji u ulozi Lackovog sukomentatora nije propustija priliku zapivat neznanoj Jenny.
Konačni poredak žene: 1)Tamara Zulim, 2)Maja Božić, 3)Jelena Dujaković
Konačni poredak muškarci: 1)Luka Kivela, 2)Krešimir Morić, 3)Ivan Pevec

Ne možemo ne primjetiti da je ove godine slackline među penjačima uzea maha te se polako nameće kao odlična dopuna penjanju. U prilog tvrdnji ide i činjenica da su pobjednici prvog ovogodišnjeg natjecanja redom penjači(ce). Sasvim očekivano obzirom na količinu provedenog vrimena na gurtnama u "ilegalnom" Šatorgradu. Osim slack-a, uočljiv je i porast interesa za tradicionalnu kayak utrku u kojoj su ove godine većinu od rekordnih 28 prijavljenih timova činili penjači. The actual bonus, on the other hand, is a feature of the Book of Dead game You can win it if you get three or more of the Book Scatters. You will be rewarded with ten freebies and one randomly selected special symbol. The symbol is selected before the free spins begin. Obviously, the higher the icon, the greater the chances of winning larger money. When the selected symbol emerges in view, it expands to encompass the full reel. The most important thing to remember is that the symbols do not have to be adjacent to win.

Nažalost, ima i loših vijesti a ta je da unatoč brojnim obožavateljima koji su se danima pripremali za Njegovo eventualno pojavljivanje, On ipak nije doša! Riječ je o Tomi Solution Crmariću koji, kako čujemo, preuzima poslove od splitskog škvera i počinje sa gradnjom prekooceanskih brodova a sve to, naravno, u svojoj garaži!

A evo i par slika...













 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990