• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt VELIKI TJEDAN!
 
 

VELIKI TJEDAN!

ImagePočinje Veliki tjedan, bit će ludo... >>>

















Paklenicu bi za par dana tribala zahvatit nikad veća gužva od kad kanjon postoji - predviđa se da će se auta parkirat već oko Masleničkog mosta!
Naši obavještajci javljaju da je već sad u parku totalno ludilo, a posebno ističu Slovence koji su daleko najbrojniji (jel radi ko šta u toj Evropskoj uniji?!?).


U petak počinje službeni program sa jutarnjim Rock Pillars/Ocun Kids speed natjecanjem dok je navečer drugo izdanje Trangoworld film festivala koji se prošle godina pokaza ka pun pogodak, pa će sigurno i ove bit vrhunskih kućnih uradaka.
Marul Crna Točka Production se potrudia za tu priliku sastavit video Swiss Freez, priču koja ne obiluje specijalnim efektima ali dokazuje da Dalmatinci mogu uspješno penjat čak i po snijegu i ledu!


Sutradan u subotu je legendarni BWSC di se prijavilo rekordnih 13 muških ekipa uključujući navezu svjetskih profi zvijezda - Dania Andradu & Tomasa Mrazeka! Oni će pokušati pobjediti našu elitnu navezu hrvatskih radnika i amatera - Igora Čorka & Ljubu Sakača!
Podržimo naše aseve da operu profiće i u velikom stilu obore rekord staze!
Naravno, Marul team i tu ima svoje pastuhe za utrku - Damir Jurišić Dama & Marko Pehar kažu da su nikad spremniji i zreliji za svoj najbrži rezultat do sad.
Tu je i naša Jelena Dujaković Jele koja će u navezi sa Riječankom Vukas palit gume u ženskoj kategoriji...


U nedilju, nema ništa po službenom programu al je red da se napadne tona novih smjerova što su ih u tzv. Aglaia sektoru nabušili Marko Marasović&Igor Čorko - svaka im čast! Osim ovih što ih vidite na skici u nastavku, triba bi se prespitat i projekt livo od Il Marattonete, kojeg je zabušia Tadej Slabe prije ko zna koliko godina i od tada do danas svi ga čudno gledaju...


A onda kad krajem vikenda svi krenu kućama, Andrada bi se u pratnji Marulove delegacije triba uputit prema Splitu di će se na Markezinoj gredi okušat u par projekata za koje smo sigurni da ga neće ostavit ravnodušnim.



Veliki tjedan, stvarno veliki...






Image

Image

Image

 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990