• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt BRAVO DICO!
 
 

BRAVO DICO!

ImageMarulove mlade snage, poznatiji kao Marulići, su i ovaj vikend na Visokoj osvojili gomilu medalja i pehara, te otvorili pitanje - di ćemo sa svim tim odličjima?

Prvo im dugujemo par riči za P.H.boulder u Marula, od prije 7-8 dana... >>>










Na zadnjem natjecanju boulder sezone naši su juniori odradili odličan posal!
U elitnoj ciciban kategoriji - osvojili smo ukupni državni naslov u oba spola, a zaslužni su za to - Paula Šaravanja i Bože Prnjak!Oni su nastupili i u starijoj kategoriji, Paula u kadetkinjama a Bože i Marko u kadetima i pokazali da mogu i u takvoj konkurenciji penjat čvrsto, te je Paula osvojila 5. misto, Bože izvrsno 4., a Marko je završia na diobi 6. mista.
Da se ne moramo brinuti za cicibanske snage i idućih par sezona potvrđuje i odlično penjanje Gite Šaravanje(ukupno 4.), Tome(ukupno 10.) i Vane Piccini(ukupno 8.), Marka Šerića(ukupno 5.), ali i Martina Sučića(ukupno 4. koji je u Marula "probia led" i osvojia svoju prvu medalju!

U kategoriji kadetkinja nova državna prvakinja je naša Danijela Šostera, koja je isto tako nastupila u starijim kadetkinjama te čak i zauzela 5. misto isprid naših još uvik uspavanih perjanica Petre i Mie Prnjak koje su 6. i 7. Bravo Danči!
Kreće kategorija juniorki gdje uleću motivirane Petra i Mia u želji da danas nešto i pokažu i sa puno borbenijim pristupom Mia osvaja srebro, a Petra broncu! Kakav preokret, svaka čast cure, zlato je uteklo za samo jedan pokušaj!!!
U ukupnom poretku, u kategoriji starijih kadetkinja, titulu državne prvakinje je obranila Mia Prnjak, dok je Petra Prnjak osvojila broncu, svaka čast, (IMO team rulz!)!!! U kategoriji juniorki, u ukupnom poretku za PH, Mia je 3. a Petra četvrta!
Ne smimo zaboravit i našeg asa u usponu Josipa Vukušića koji je u jakoj konkurenciji starijih juniora na Marula uvatia 5. misto i ostavia pozitivan dojam da može puno bolje. Ukupno, Josip je u svojoj kategoriji 5., što je izvrsno ako pogledamo konkurenciju, gdje su prva trojica reprezentativci.



Za kraj još jednom čestitamo svim juniorima, našoj struki Tini Malenici, koja je na boulderu dan i noć, te Anđelku Prnjaku, vođi ubojitog IMO Teama!


Potpune rezultate iz Marula pronađite ovdje.





Image

>>> Paula u akciji

Image

>>> Tiha voda brege dere - Danijela

Image

>>> Bože, Martin i Kaja (PD Glas Istre) na dodjeli

Image

>>> Mia i Petra Prnjak + Tina

Image

>>> Vana i Gita
 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990