• Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
  • Marulianus home
 
 
Odpenji: Marulianus Novosti Arhiva - stari sajt SENIOR REPORT: PULA 2008.!
 
 

SENIOR REPORT: PULA 2008.!

ImageEvo par prigodnih riči...










Nakon 2 sezone natjecanja u Premanturi Puljani su PH ponovo odlučili vratit u svoj unutarnji prostor - vojarnu Karlo Rojc (odlična izolacijska zona)!

Pobjedili su Tamara Zulim i Luka Kivela iz splitskog Mosora, a stvari su tekle otprilike ovako...



ŽENE.....u kvalifikacijama ništa spektakularno. Marulova asica Sandra Bakulić iz prvog pokušaja penje svih pet bouldera, a sa četiri ispenjana je prate Maja Božić i Tamara Zulim. U finalu Sandra i Tamara oboje hvataju 4 vrha ali Sandra ima jedan pokušaj više. Na postolju im se pridružuje Riječanka Maja Vukas koja je u kvalfikacijama bila četvrta.

MUŠKARCI...u kvalifikacijama Filip Šobot, Krešo Morić i Marulov as Ivan Lisica jedini imaju po jedan top od pet postavljenih smjerova. U borbi za zone naš Šime ostaje bez finala, kao i još par zvučnih imena - npr. Gianfranco Dušić - pobjednik prošlog natjecanja u Pazinu. U finalnom krugu, borba za zone se nastavlja, ponovo je ispenjan samo jedan smjer - učinili su to Kivela (1.) i Morić (2.). Lija je završia na trećem mistu.



Zbog organizacijski propusta koji se prije svega odnose na postavljanje smjerova tj. nepoštovanja temeljnih stavki pravilnika za organizaciju i suđenje na državnim natjecanjima, SPK Marulianus je odlučio poslati pismeni prosvjed na adresu KSP HPS-a. Naravno da naš prosvjed neće ništa promjeniti jer nas nitko ne shvaća ozbiljno već godinama ali mi ćemo svejedno reć svoje, pa neka se zna...



>>> Sutradan, u nedilju je na istom mistu održano odlično posjećeno juniorsko natjecanje čiji report slijedi ubrzo...stay tuned!




Image


Image


Image
 
 
 
 

Bilo podlaktice

Prvo ponavljanje Megdana će ove sezone izvest:

Frenk Jensterle - 18.5%
Niksi Kramarić - 63%
netko treći - 0%
nitko - 18.5%

Ukupno glasova: 27
Glasanje za ovu anketu je završilo 29.08.2019 - 16:50
 
 
 
 

Najpopularnije

Zadnje na forumu

Kontakt

SPK Marulianus

Adresa
Tončićeva 1/2
HR-21000 Split
Hrvatska

E-mail
info@marulianus.hr

Mobitel
+385 91 529 5990