Odpenji: Marulianus
 
 

Paklenica, pa Greda !?!

Anića kuk

Adamovi planovi...Doslovno se ne spava u redakciji od kad se proširila vijest o dolasku Adama u domovinu težaka. Naš telefon ne staje zvonit, a mail je zatrpan vašim upitima o Ondrinom rasporedu - već sad je jasno, očekuje nas teški cirkus!


Dakle, iz izvora bliskih redakciji doznajemo da je Adam stiga u Paklenicu di radi taktičke pripreme za sutrašnji on sight pokušaj mitskog Spomina (8c, 350m). Radi se o najtežem višedužincu u kanjonu kojeg je prošle godine oslobodia Luka Krajnc, a on sight prolazak nečeg ovakvog nam zvuči kao znanstvena fantastika. Doznajemo da će čovik za Ondrinim grijem biti Marko Marasović, lokalni as i odličan poznavatelj kuka - Marko izdrži!

Kako stvari stoje, Ondra bi se u subotu moga pojaviti na rotoru u Dugopolju odakle će u štićenoj povorci stići na obližnju Markezinu gredu! Naglašavamo ovo "moga" jer planovi su se već nekoliko puta minjali, pa i ovaj nije siguran dok se ne desi. Bilo kako bilo naši Poskoci su ovih dana na terenu di u dogovoru sa Majkom sastavljaju ticklist kojeg će ponuditi mladom Čehu, pogađate radi se redom o najtežim projektima koje smo vridno bušili svih ovih godina. Istovremeno, Zoran Vakula je pod mjerama strogo nadzora kako ne bi uvalia neku od svojih klasičnih kajli u zadnji tren - asevi iz yr-a nam potvrđuju, za sada je sve pod kotrolom!

...nastavlja se jesen za pamćenje u voljenoj Dalmaciji!

Komentari  

 
0 #1 Hrx 2018-09-27 12:44
pomalo neobično, ali Spomin ne samo da je najteži višedužinac nego najteža ocjena u kanjonu uopće!
Citat
 
 
0 #2 Redakcija 2018-09-28 07:32
Istina, odlična paralela!
Citat